Το νέο έμβλημα της Α.Ε. Μ.Αετού - Ολυμπιάδας

Στην δημοσιότητα έδωσαν οι παράγοντες  της Α.Ε. Μαύρου Αετού - Ολυμπιάδας το νέο σήμα του συλλόγου το οποίο είναι αυτό που βλέπετε.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, για την Παρασκευή 24 Μαίου, η νέα ομάδα διοργανώνει χοροεσπερίδα, για την οποία θα υπάρξει ξεχωριστή ενημέρωση.

Άνοδο και στο μπάσκετ ο Ιωνικός

Eκαναν "Νεάπολη" το  Σπόρτινγκ οι  Rangers

Στην Β΄ Εθνική επανήλθε ο Ιωνικός στο μπάσκετ κερδίζοντας την Κυριακή τον Εθνικό στο γήπεδο του Σπόρτινγκ με 75-72 έπειατα από συγκλονιστικό παιχνίδι.
 Καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Ιωνικός, και με την συγκλονιστική παρουσία 1200 και πλέον οπαδών του, πέτυχε τον στόχο σημειώνοντας δεύτερη συνεχόμενη άνοδο.
Ο Εθνικός ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε 6-2 στο σκορ, όμως ήδη από το 4ο λεπτό του πρώτου δεκάλεπτου ο Ιωνικός κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με 6-7. Το δεκάλεπτο τελείωσε με την ομάδα της Νίκαιας να προηγείται 16-20.

Λόγω "Πρωτομαγιάς" την Μ. Πέμπτη το φιλικό της Προοδευτικής με την Α.Ε. Μ.Αετού-Ολυμπιάδας

Την Α.Ε.Μ. Αετού - Ολυμπιάδας θα αντιμετωπίσει την Μ. Πέμπτη το απόγευμα στο γήπεδο Νικαίας  η Προοδευτική, σε ένα ακόμη φιλικό τέστ για την ομάδα του Αντώνη Καλαμάκη, πρίν οι ποδοσφαιριστές της Κουρυδαλιώτικης ομάδας φύγουν για τον εορτασμό των γιορτών του Πάσχα.

Και με την βούλα " Αρναούτης" στο Κερατσίνι

Όπως πρώτοι είχαμε γράψει πρό 10ημερών ο Δημήτρης Αρναούτης θα είναι ο νέος τελικός του Κερατσινίου, αφού φαίνεται  ότι βρέθηκε  η λύση ανάμεσα στα μέλη του συλλόγου , και τις όποιες διαφωνίες που υπήρχαν, γύρω από το θέμα της τεχνικής ηγεσία του συλλόγου.

Φανταχτερή βραδιά για το Μοσχάτο στον "Καταρράκτη"

 Ξεχωριστή ήταν η σημερινή βραδιά για το Μοσχάτο, αφού η  εκδήλωση των ανθρώπων της ιστορικής ομάδας,  για να τιμηθεί η πορεία της ομάδας( η κατάκτηση του ντάμπλ), αλλά και να ευχαριστήσουν όλους αυτούς τους  ανθρώπους που είναι κοντά στο σύλλογο είχε μεγάλη επιτυχία.
Στην  εξαιρετική κοσμική αίθουσα «Καταρράκτης» (χορηγός της ΑΕΜοσχάτου), δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο, από φίλους και επώνυμους, ενώ την εκδήλωση προλόγισαν οι 

Η τοποθέτηση του Παναγιώτη Λαπατά

Ο Παναγιώτης Λαπατάς μέχρι πρότεινος μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣΠ, και πρόεδρος της επιτροπής Πρόληψης Βίας&Παρατηρητών, που πρόσφατα  εντάχθηκε στον "ΝΕΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ"τοποθετήθηκε εκφράζοντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην  απόφαση του αυτή.

Διαχώρισε την θέση του ο Χατζηαντωνίου στο Κερατσίνι

 Δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του νέου προπονητή στο Κερατσίνι, ωστόσο οι εξελίξεις συνεχώς τρέχουν στους Πειραιώτες.
 Συγκεκριμένα ο Μηνάς Χατζηαντωνίου φανερά ενοχλημένος από τα όσα γίνονται τελευταία στην ομάδα, φαίνεται να διαχωρίζει την θέση του.

Εγχείρισθηκε στο "Ιατρικό Κέντρο" ο Παπαγεωργίου

Ο Φαναρίτης ευχαριστεί θερμά τον Χρήστο Δάρρα
Πολύ σοβαρή η ζημιά που υπέστη ο νεαρός
 Με επιτυχία εγχείρισθηκε σήμερα το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου ο ποδοσφαιριστής του Μοσχάτου , μετά τον σοβαρό τραυμαυτισμό του στο φιλικό με την Προοδευτική. Την  επέμβαση έκανε ο γνωστός αθλίατρος κ. Χρήστος Δάρρας, κι όλα πήγαν  καλά.Βεβαίως θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο άτυχος νεαρός θα αργήσει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, αφού τόσος σοβαρόςε τραυματισμός σε  γόνατο είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις. Μάλιστα ο πρόεδρος του Μοσχάτου ο Στέφανος Φαναρίτης , με ανακοίνωση του στην σελίδα του διαδικτύου αναφέρει τα εξής:

Σοκ στο Μοσχάτο με Παπαγεωργίου

Σοκ στο Μοσχάτο με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του νεαρού μέσου Γιάννη Παπαγεωργίου στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με την Προοδευτική.
 Κάπου στο 40΄ του φιλικού ο Παπαγεωργίου  βρέθηκε στο εδαφος σφάδοντας από τους πόνους, έχοντας τραυματισθεί στο γόνατο του, για να διεκ

Εξετάζουν πρόταση για τον Μάναλη στον Αετό Κορυδαλλού

Μπορεί να πρωταγωνίστησε και να διεκδίκησε το πρωτάθλημα ο Άετός Κορυδαλλού ωστόσο και  η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες  του συλλόγου είχε  και φέτος την  ίδια δυναμική.
Άλλωστε ο Αετός Κορυδαλλού είναι από τα Πειραικά σωματεία που  είναι παράδειγμα πρός μίμηση .
  Κι εδώ να σημειώσουμε ότι στον Αετό εξετάζουν την

Άγκαλιά με την σωτηρία ο Πυθαγόρας 3-2 τον Φαληρικό

Ο Πυθαγόρας σημείωσε την νίκη της ημέρας κερδίζοντας με 3-2 τον Φαληρικό,  και αγκάλιασε την παραμονή του στην β΄κατηγορία, κάτι που ισοδυναμεί με άθλο αν αναλογισθεί κανείς τον μηδενισμό του συλλόγου στο παιχνίδι με την Πειραική.

Δεν έχει αντίπαλο ο Ανατολάκης

Ανοιχτά μαζί του ΑΕ.Σαλαμίνας-Θύελλα Μοσχάτου- Δίας Κορυδαλλού

 Ξεκάθαρο προβάδισμα φαίνεται να  έχει ο "ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ  ΠΕΙΡΑΙΑΣ", η παράταξη του Γιώργου Ανατολάκη, έναντι την παράταξης του Στέλιου Μπρατσόλη στην μάχη της εκλογικής διαδικασίας για την  ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΣ Πειραιά.

Χόρτασαν γκολ, στου Ρέντη

 Ο Πανελευσινιακός  από 0-3,6-4 τον Ατρόμητο
Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα που έγινε στο Δημ.Γήπεδο "Σταύρος Μελισσουργός" στο Ρέντη ο Πανελευσινιακός αν και βρέθηκε να χάνει με 0-3 στην συνέχεια έκανε ολική ανατροπή και επικράτησε του Ατρομήτου Πειραιά με 6-4. Οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες παρακολούθησαν ένα συναρπαστικό ματς με πολλές φάσεις και δέκα υπέροχα  καταπληκτικά γκόλ.

Με Σταμπουλή και του χρόνου οι Σαλαμινομάχοι

 Στις ακαδημίες ο Σάββας Καπαγερίδης


Ο Γιώργος Σταμπουλής θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι των Σαλαμινομάχων και τη νέα περίοδο. Η διοίκηση του συλλόγου της οποίας ηγείται ο επιχειρηματίας Στέλιος Φασουλής ανανέωσε την συνεργασία μαζί του εκτιμώντας με αυτόν τον τρόπο , το έργο που πραγματοποίησε ο νεαρός τεχνικός τους τελευταίους μήνες στην ομάδα.

Με Ανατολάκη και οι Σαλαμινομάχοι, Μιθριδάτης, Χατζηκυριάκειο

Συνεχίζονται οι ανοιχτές τοποθετήσεις Πειραικών σωματείων  υπέρ του "ΝΕΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ" της παράταξης της οποίας ηγείται ο Γιώργος Ανατολάκης.
 Συγκεκριμένα με επίσημη ανακοίνωση τους οι διοικήσεις των Σαλαμινομάχων,  του Μιθριδάτη, και του Χατζηκυριακείου 

Φιλικό με Πανελευσινιακό ο Ατρόμητος

Τον Πανελευσινιακό θα υποδεχθεί σήμερα το απόγευμα στις 16.30 ο Ατρόμητος Πειραιά σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι για τους Καμινιώτες, που συνεχίζουν προπονήσεις και ορισμένα φιλικά.
 Παράλληλα ο τεχνικός Μιχάλης Γρίμπιλας δοκιμάζει ορισμένους νεαρούς ως επί το πλείστον ποδοσφαιριστές.

Πανηγυρίζουν πρόοωρα στον Κορυδαλλό

Πανηγυρίζουν πρόοωρα στον Κορυδαλλό την άνοδο στην Α΄  Κατηγορία, που σφραγίσθηκε μετά την κερδισμένη ένσταση με την Νίκη Ρέντη.
 Βέβαια πρέπει να σημειώσουμε ότι το συγκρότημα του Δημήτρη Βουτσινά, είχε καπαρώσει το εισιτήριο της ανόδου, ακόμη κι αν δεν κέρδιζε την ένσταση, απλά ήθελε μιά νίκη  την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον αδιάφορο και ουραγό Κένταυρο.

Press Conference το Μοσχάτο την Μ. Δευτέρα

Press Conference θα δώσει  το Μοσχάτο την Μ. Δευτέρα, όπου θα  γίνει αναφορά στην φετινή εκπληκτική πορεία του συλλόγου.Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε  η Α.Ε. Μοσχάτου για αυτό το θέμα  έχει ως εξής:"Την Μεγάλη Δευτέρα στις 19.30 στην αίθουσα "Καταρράκτης(Κωνσταντινουπόλεως 74 & Ομήρου 30-Μοσχάτο) του χορηγού της ομάδας μας κύριου Βαγγέλη

Πενθεί για Τερκεσίδη η Προοδευτική

Eνα από τα πιό πιστά της πρόσωπα που λάμπρυναν την μεγάλη και ένδοξη ιστορία της έχασε χθές η Προοδευτική με την απώλεια του Βασίλη Τερκεσίδη
 Ενός "βέρου" Προοδευτικάνου που  τίμησε την φανέλα των "βυσσινί", ενώ αργότερα στάθηκε στο πλευρό της ως προποντής, και στα τελευταία χρόνια ως υπάλληλος των γραφείων του συλλόγου.

Διαψεύδουν στον Ιωνικό τα περί "Σπανού"

Ένα δημοσίευμα  αθλητικής εφημερίδας, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ έφερνε την οικογένεια  Σπανού να αναλαμβάνει τον Ιωνικό, αλλά και τον Γιώργο Σπανό έτοιμο να την χωθεί στην ΑΕΚ, έβαλε φωτιά στην Νίκαια, αλλά και στο Περιστέρι.
 Βεβαίως είναι γνωστό ότι η οικογένεια "Σπανού", είναι πάντα κοντά στους Νικαιώτες, και πάντα βοηθάει την ομάδα στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

"Ανοιχτά" και... ο Ιωνικός

Aνοιχτή στήριξη στον "ΝΕΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ" γνωστοποιεί ο Ιωνικός  με επίσημη τοποθέτηση του στο σαιτ του συλλόγου, και πλέον γίνεται αντιληπτό ότι η κίνηση τ ου Γιώργου Ανατολάκη, δεν έχει απλά "ρεύμα", αλλά είναι ευρείας αποδοχής.
 Διαφαίνεται ξεκάθαρα μιά καθολική

Δικαιώθηκε ο Κορυδαλλός, κέρδισε την ένσταση με την Νίκη Ρέντη

 Πρίν από λίγο η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΠ  ανακοίνωσε την απόφαση της , όπου κάνει δεκτή την ένσταση του Κορυδαλλού   κατά της Νίκης Ρέντης για το πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι( είχε λήξει

Πάταγος!!Ανοιχτή στήριξη ο Αετός Κορυδαλλού σε "Νέο Ποδοσφαιρικό Πειραιά"

Ανοιχτά την στήριξη του στον "ΝΕΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ" τον συνδυασμό του οποίου ηγείται ο Γιώργος Ανατολάκης ανακοίνωσε η διοίκηση του Αετού Κορυδαλλού.
 Μάλιστα στην ανακοίνωση της η διοίκηση του Αετού ενημερώνει για τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση της, ενώ ενημερώνει ότι ο  B'  αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Ποντίκης  προτάθηκε και θα είναι υποψήφιος του συνδυασμού.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αετού Κορυδαλλού έχει ως εξής:"

Έτοιμες οι μπουλντόζες , και δύο χρόνια υπομονή για τους Αεκτζήδες

Πλήρη επιβεβαίωση των όσων έχουμε γράψει στο σαιτ για την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ αφού  ο Δημήτρης Μελισανίδης φαίνεται αποφασισμένος να μπεί μπροστά.
 Κι όπως τόνισε χαρακτηριστικά αν όλα πάνε καλά είναι έτοιμος να βάλει τις μπουλντόζες στην Νέα Φιλαδέλφερια, και να πιάσουν δουλειά αμέσως , για την κατασκευή  του "ναού"της Ένωσης.

Ίσως το μεγαλύτερο ταλέντο στον Πειραιά

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Πειραιά - ίσως το μεγαλύτερο είναι ο 14χρονος Κυριάκος Μιχαλάς της Ολυμπιάδας(στην φωτό μόλις έχει σκοράρει ένα καταπληκτικό τέρμα στο προχθεσινό 1-2 με τον Ίκαρο Καλλιθέας).
 Ο εκρηκτικός αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός, πρόλαβε να χρισθεί βασικός στα περισσότερα από τα μισά παιχνίδια της σεζόν αφήνοντας άφωνους όσους τον έχουν παρακολουθήσει .

Από Νίκαια... Κορυδαλλό ο Γιαλιάς

Μπορεί το ντηλ  του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά με τον Ιωνικό, να μην ευδοκίμησε , ωστόσο φαίνεται  ότι αναθερμάνεται , και μάλιστα ζεστά.
 Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες ο μέχρι πρότεινος  χρηματοδότης του Μανδραικού  φαίνεται να επανεξετάζει την περίπτωση της Προοδευτικής.

Το τέλος ήρθε.. η νέα αρχή " στήθηκε" για την ΑΕΚ

Υπάρχουν άραγε πολλοί Αεκτζήδες που εξακολουθούν να υποστηρίζουν,Το  ότι τα όσα έγιναν στο διακοπέν παιχνίδι με τον Πανθρακικό, μόνο συμπτωματικά ήταν ;
Άραγε η χρυσή ευκαιρία ώστε οι νέοι επενδυτές  να μπορέσουν να αναλάβουν την ΑΕΚ καθαρή- χωρίς την παραμικρή οφειλή υπήρχε άλλος τρόπος για να γίνει;

Τοποθετήθηκαν και οι Αμφιάλη - Παννεαπολικός

Ανακοίνωσαν ανοιχτή στήριξη στον "ΝΕΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ"


 Μετά τον Ατρόμητο Κερατσινίου, τον Φαληρικό, και την Δάφνη Ταμπουρίων, άλλα δύο σωματεία, από αυτά που παραβρέθησαν στην 

Μέχρι την Παρασκευή οι δηλώσεις συμμετοχή των ομάδων για τα μπαράζ

Μέχρι την Παρασκευή 26 Απριλίου θα έχουν το δικάιωμα οι πρωταθλήτριες ομάδες των ενώσεων( Εθνικός- Μοσχάτο  στον Πειραιά, Δόξα Βύρωνα - Χαραυγιακός στην Αθήνα, η Θύελλα Ραφήνας στην Ανατ. Αττική, και ο Άτταλος Ν. Περάμου στην Δυτ. Αττική, να δηλώσουν συμμετοχή.
 Μαζί θα πρέπει να επισυνάψουν τα παρακάτω:

Οι "μισοί Αρναούτη", κι άλλοι "μισοί Χατζηαντωνίου"

Μπορεί να εκλέχθηκε νέα διοίκηση στο Κερατσίνι, της οποίας ηγείται και πάλι ο Μιχάλης Αραούζος, ωστόσο νωρίς - νωρίς προέκυψε πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό. 
 Πρόβλημα που διχάζει το νέο Δ.Σ .
 Συγκεκριμένα μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Λαιβερά, ξεκίνησε η αναζήτηση νέου τεχνικού, με το όνομα του Δημήτρη Αρναούτη να πέφτει πρώτο στο τραπέζι.

Στα σκαριά κι άλλες συγχώνευσεις

 Έβαλαν μπρός οι δικηγόροι σε Μ. Αετός -Ολυμπιάδα

Τις νομικές διαδικασίες ξεκίνησαν και επίσημα  ο Μαύρος Αετός, και η Ολυμπιάδα μετά τις Γενικές Συνέλευσεις που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.
 Κια πλέον ο δικηγόρος Δημήτρης Βαγιάκος που ανέλαβε την υπόθεση , τρέχει για να προλάβει τις ημερομηνίες ώστε η συγχώνευση των δύο συλλόγων να ολοκληρωθείο μέσα σε σύντομο

"Έφυγε" ο Νταλιαλιάς

Σε ηλικία 70 ετών "έφυγε" χθές από την ζωή ο Ηλίας Νταγιαγιάς, γνωστός σχεδόν για όλους τους Πειραιώτες ως Νταλιαλιάς.
  Πρόκειται για τον βετετεράνο άσσο του Αργοναύτη, και κατόπιν προπονητή πολλών Πειραικών ομάδων.

Με Λουτσιάνο και του χρόνου το "Σίτι"

Ο Λουτσιάνο Ντέ Σόουζα θα είναι στην τεχνική ηγεσία του Αιγάλεω και την νέα χρονιά, αφού η διοίκηση του Αθηναικού συλλόγου της οποίας ηγείται ο Γιώργος Γιανναράκης, εκτιμά την δουλειά του νεαρού τεχνικού, και πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει τον σύλλογο και στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

"Το πήρε", και τώρα πάει για "τρεμπλ" το Μοσχάτο

Το Μοσχάτο ξεπέρασε  το τελευταίο εμπόδιο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κερδίζοντας με 3-0 τον Ήφαιστο στο γήπεδο Π. Νικολαίδης.
 Η ομάδα του Αντώνη Δημητρίου ήταν αυτή που καιγόταν για την νίκη απέναντι στον αδιάφορο Ήφαιστο που πάντως πάλεψε το παιχνίδι-κυρίως αμυντικά.

Σπουδαία νίκη η Προοδευτική 2-1 τον Παναιγιάλειο

H ψυχωμένη Προοδευτική δεν το βάζει κάτω και φαίνεται αποφασισμένη να παλέψει μέχρι το τελευταίο λεπτό για την μάχη της προνομιούχους εξάδας που οδηγεί στην Β΄Εθνική.
 Η ομάδα του Κορυδαλλού σημείωσε μιά πολύ σημαντική νίκη κερδίζοντας με 2-1 τον  Παναιγιάλειο που ήταν αρκετά καλός,

Αποκλειστικό!!!Καταργούνται οι μικροί στην νέα Γ΄ Εθνική

Χωρίς ηλικιακό περιορισμό, αλλά και δύο ξένοι
 
Σημαντικές αλλαγές περιλαμβάνει  σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες  πληροφορίες η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος  της Γ’ Εθνικής αναφορικά με τις ηλικίες των παικτών και τους περιορισμούς.

Σοβαρό το "ντήλ" εξαγοράς του ΑΦΜ Θρασύβουλου στην ΑΕΚ

Ο Ντέμης  κινεί τα νήματα, για αυτό ντήλ

 Σοβαρά το ντήλ του Θρασύβουλου πλέον εξετάζουν στην ΑΕΚ, κι έστω αν επισήμως δεν βγαίνει κάτι, είναι γνωστό στους κύκλους της ένωσης ότι περισσότερο από κάθε άλλη φορά εξετάζεται το ενδεχόμενο εξαγοράς του ΑΦΜ του Θρασύβουλου Φυλής.

Στηρίζει τα σωματεία λέει ο Τζανής- κι εδώ βάζουμε τα γέλια

Στηρίζει ο λέει ο Δήμαρχος Κερατσινίου τα ερασιτεχνικά σωματεία, και την προσπάθεια τους.
 Πλήν όμως άλλα λένε τα σωματεία, που κάνουν λόγο για επιλεκτική στήριξη.
 Μάλλον ο κος Τζανής νομίζει ότι Κερατσινιώτικα σωματεία  είναι μόνο ο Άρης Αμφιάλης και ο Φάρος...

Ισοπαλία ανόδου για τον Κορυδαλλό 1-1 με την Αμφιάλη

 Τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας ήθελε ο Κορυδαλλός στην αναμέτρηση με την Αμφιάλη, ώστε να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση της ανόδου, και το 1-1  στο ΕΑΚ πανηγυρίσθηκε σαν νίκη.
 Μέτριο το παιχνίδι μπροστά σε περισσότερους από 300 θεατές, με τον Κορυδαλλό να είναι αγχωμένος, απέναντι στην Αμφιάλη που δεν είχε τίποτε να χάσει.

Ελπίζει η Α.Ε. Νεάπολης 1-0 τους Φιλάθλους

Με σκόρερ τον Δημητρακάκη Ε., στο 76΄ και ήρωα τον γκολκήπερ Νομικό η Α.Ε.Νεάπολη πέτυχε πολύ σπουδαία νίκη με 1-0 επί των Φιλάθλων , και διατηρούν ακέραιες τις ελπίδες ανόδου στην Β΄ Κατηγορία.

Τα αποτελέσματα στον Πειραιά

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα στον Πειραιά είναι τα εξής:
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πανιώνιος Κερατσινίου - Ερμής Κορυδαλλού  1-0
Αργοναύτης - Νίκαια  2-0

Το απόγευμα του Σαββάτου η Γ.Σ του Μ.Αετού

Το απόγευμα του Σαββάτου, στα γραφεία του συλλόγου( Σηστού 22) , στις 18.30 θα οριστικοποιηθεί η απόφαση της συγχώνευσης με την Ολυμπιάδα στον Μ. Αετό, μέσω της Γενικής Συνέλευσης που είναι προγραμματισμένη από την  προηγούμενη εβδομάδα.

Στην Β΄, η στην ερασιτεχνική Γ΄ Εθνική του χρόνου η ΑΕΚ;

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! που καταλήγουν στην   Ένωση

Διαβάστε σε λίγο τις δύο περιπτώσεις που πλέον εξετάζουν  οι άνθρωποι της ΑΕΚ για το μέλλον της ιστορικής ένωσης, μετά τον δεδομένο υποβιβασμό που φέρνει την κιτρινόμαυρη στην  δραματική στιγμη της πολύχρονης και ένδοξης ιστορίας της.
 Το ερώτημα  που τίθεται πλέον είναι  επαγγελματική η ερασιτεχνική του χρόνου η ΑΕΚ;.

Όλος ο Πειραιάς στην φιέστα του Ολυμπιακού

Όλος ο ερασιτεχνικός ποδοσφαιρικός Πειραιάς  είναι καλεσμένος του πρωταθλητή Ολυμπιακού την  Κυριακή στην φιέστα , με τον Πανιώνιο.
Μάλιστα ο "ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ" με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνει όλους όσους θέλουν να πάνε "Καραισκάκη" την Κυριακή για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν.

Δρακωνάκης: "Αποκυήματα της φαντασίας σας"


 Στην αντεπίθεση πέρασε η Προοδευτική μετά τα όσα υποστήριξε η Κόρινθος , για τα πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι.
 Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής της Προοδευτικής, Γιάννης Δρακωνάκης, με επιστολή του τόνισε χαρακτηριστικά:

Νέα διοίκηση στο Κερατσίνι- ο Αραούζος πρόεδρος

Επικρατέστερος για τον πάγκο ο Δ. Αρναούτης

Νέα διοίκηση εκλέχθηκε στο Κερατσίνι, της οποία ηγείται ο Μιχάλης Αραούζος επι σειρά ετών πρόεδρος του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, και μόλις στην φετινή σεζόν δεν ήταν στην προεδρία του συλλόγου.

 Στις άλλες θέσεις έχουμε: Α΄  Αντιπρόεδρος : Στέλιος Μπαγδάτογλου, Β΄ Αντιπρόεδρος:Γιώργος Παπαγεωργίου,

Ενεργοποιούνται οι Παλαίμαχοι του Ατρόμητου Πειραιά


ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΠΟΥ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ 2-1 ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ .
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΥΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.

Γ.Σ. η Ολυμπιάδα για την συγχώνευση

Έκτακτη Γ.Σ. είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα στις 7 .μ.μ. στα γραφεία της η Α.Ε. Ολυμπιάδα, όπου τα μέλη της θα αποφασίσουν, για την επικείμενη συγχώνευση με τον Μ.Αετό.
 Ως γνωστόν οι διοικήσεις των δύο συλλόγων έχουν έρθει σε κατ΄ αρχήν συμφωνία, για την συνένωση των δύο συλλόγων, και πλέον ξεκινούν τα διαδικαστικά.
 Ως γνωστόν η νέα ομάδα που θα προκύψει θα λέγεται  "ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΥΡΟΥ ΑΕΤΟΎ- ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ"