Έχανε πέναλτι η Προοδευτική - κέρδισε ο Κισσαμικός

Mεγάλη νίκη για τον Κισσαμικό, στον Κορυδαλλό  επί της άτυχης Προοδευτικής, με τους Χανιώτες να κερδίζουν παληκαρίσια με 1-0.
 Η Προοδευτική  στο 28΄ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μάμμαλου από τον Εσσόνο- ο οποίος  μάλιστα αποβλήθηκε, ωστόσο ο Μακαρωνάς που ανέλαβε να το εκτελέσει δεν
μπόρεσε να νικήσει τον γκολκήπερ Λαζαρίδη που απέκρουσε εκπληκτικά.
Ο Κισσαμικός αν και με 10 παίχτες παρουσίασε  εξαιρετικό σύνολο, και στο  37΄  έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Πασαλή, οποίος μετα την πάσα - πάρε δώσε του Χατζηλιόντα από πολύ κοντέ έστειλε την μπάλα άουτ.
Στυην επανάληψη η  Προοοδευτική έχασε δεύτερο πέναλτι αυτήν την φορά με τον γκολκήπερ Μπαντίκο που έστειλε την μπάλα στην οριζόντια δοκό.
 Το πέναλτι δόθηκε σε ανατροπή του Ποτουρίδη, και μάλιστα με υπόδειξη του βοηθού διατητή κ. Παλαμίδα
 Γι ανα φθάσουμε στο 82΄ όταν  σες φάση διαρκείας ο Έγκουέμ  προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαντίκου, με τους φίλους της Προοδευτικής να μην μπορούν να πιστέψουν την γκίνια της ομάδας τους.
 Καλή η διαιτησάι του Ανούσου( Λακωνίας)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίγκος Κατσίβελας, Παπαχαραλάμπους, Καψαλοπόδας, Τούρλος, Λαζούρας(70΄ Μπούμπας), Μάμαλος, Κολιούσης( 55΄ Κοξαράκης), Μαυρουδής, Μακαρωνάς( 62΄ Νυφαδόπουλος), Ποτουρίδης.
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ:Λαζαρίδης, Παραλίκης, Εσσόνο, Χολέβας, Καρβουνιάρης, Γκουέμ, Κουμπορόγλου, Τζορτζόνε Πασαλής(75΄ Στεφανίδης), Χατζηλιώντας, Κιν(68' Τσικουδάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου