Το 'πε και το κανε ο Μαρινάκης

Ο Μώραλης κατεβαίνει για δήμαρχος - Δημ. Σύμβουλος ο Μαρινάκης

 Αποφασισμένος να τελειώσει την  κυριαρχία Μιχαλολιάκου  στον Δήμο Πειραιά είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος κατεβάζει συνδυασμό που θα διεικδικήσει την δημαρχία του Πειραιά στις προσεχείς
εκλογές.
Υπενθυμίζεται πως ο νυν δήμαρχος Πειραιά κ.Βασίλης Μιχαλολιάκος είχε διαμάχη και με τον πατέρα του Βαγγέλλη Μαρινάκη, Μιλτιάδη Μαρινάκη, τότε βουλευτής της ΝΔ στον Πειραιά, ενώ στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα των Νέων,  ενώ δεν αρνούνται ότι  ενοχλήθηκαν και από την απόφαση του δημάρχου να ευχαριστήσει δημόσια τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τη χορηγία των 50.000 ευρώ για την επισκευή του δημοτικού θεάτρου του Πειραιά.
 «Ο Πειραιάς πρωταγωνίστησε στη ζωή μου. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, εργάστηκα και εργάζομαι στον Πειραιά και μέσα από την 20έτη διαδρομή μου στον Ολυμπιακό γνώρισα την πόλη, τις γειτονιές, τους ανθρώπους αλλά και τα προβλήματα τους» αναφέρει σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

«Μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς με την πλειοψηφία των Πειραιωτών αλλά και με σημαντικούς ανθρώπους που αγαπούν τον Πειραιά για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας. Γι αυτό αποφάσισα να διεκδικήσω τη θέση του Δημάρχου Πειραιά. Με αγάπη και πάθος, με σχέδιο και γνώση όλοι μαζί να δουλέψουμε για να οικοδομήσουμε τον Πειραιά της ανάπτυξης και της ευημερίας για όλους» τονίζει και καλεί «όλους και όλες να βαδίσουν μαζί ενώνοντας δυνάμεις."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου