Είχε απήχηση η Γ.Σ της Ε.Π.Σ.Πειραιά

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 30.6.2014 η  Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών  της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  στα γραφεία  της στο Σ.Ε.Φ.
 
Οι εργασίες της Γ.Σ. διήρκησαν περί  τις  4 ώρες  μέσα σε πολύ καλό κλίμα, αλλά και με διάθεση από όλους του παρευρισκομένους να συνεργασθούν για την αναβάθμιση του Πειραικού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Παραβρέθηκαν  70 Πειραικά σωματεία  με τους αντιπρόσωπους  - από τα 82 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου και ψήφισαν 69  σωματεία.
 Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Πρόεδρος   της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ. Στέλιος Μπρατσόλης   ο πρώην  Α’ Αντιπρόεδρος  της Ε.Π.Σ.Π.  κ. Χρήστος Στούκας, ο πρώην Ταμίας της Ε.Π.Σ.Π. κ. Βασίλης Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος  της Ένωσης Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών  και πρώην μέλος της Ε.Π.Σ.Π.  κ. Νίκος Σιδηρόπουλος, όπως και ο κ. Χρήστος Μπουλές, από το Σ.Δ.Π. Πειραιά  ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Αθανάσιος  Ναστούλης.
Την Γενική Συνέλευση άνοιξε ο Αναπληρωτής  Γεν. Γραμματέας της  Ε.Π.Σ.Πειραιά   κ. Γιάννης Ποντίκης , ενώ στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Γιώργος Ανατολάκης ο οποίος προέδρευσε της Συνέλευσης ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Διοικητικό απολογισμό.
 Γραμματείς της Γ.Σ. το σώμα εξέλεξε τους κ.κ. Στέλιο Φασουλή( Σαλαμινομάχοι), Αθανασία Σκιαδά- Ελευθεράκη( Καραβάς)
 Την Γ.Σ. χαιρέτησαν μεταξύ άλλων οι κ.κ. Στ. Μπρατσόλης, Ν. Σιδηρόπουλος, Αθ. Νατσούλης, ενώ κατά την διάρκεια της τον λόγο πήραν για τα σωματεία τους οι κ.κ. Πολυκανδριώτης Γιάννης
( Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Νίκος Μπασάκος( Ερμής Κορυδαλλού), Ίριδα Νίκου- Μωυσιάδου( Α.Ε. Νίκαια), Αλέξης Αγγελόπουλος( Εθνικός), Δημήτρης Μπούγας(Αετός Κορυδαλλού), Στέφανος Φαναρίτης(Α.Ε. Ικάρου Καλλιθέας), Στέλιος Ραφτόπουλος( Αμπελακιακός), Σωκράτης Πτερνέας(Προοδευτική),  Τάσος Λουκάς ( Αίας Σαλαμίνας), Πέτρος Νικολαίδης(Θύελλα Κορυδαλλού), Βαγγέλης Περάματζης,(Φοίνικας Αγ. Σοφίας), Ντουρακόπουλος Γιάννης, (Φαληρικός),Τάκης Νότης( Πανφαληρικός),  Μιχάλης Μουσελής( Α.Ε. Χατζηκυριακείου)
Από πλευράς διοίκησης της Ε.Π.Σ.Πειραιά, ο Ταμίας κ.  Γιάννης Σταματάτος, κι ο αναπληρωτής Ταμίας κ. Βασίλης Κουτσούπης αναφέρθησαν περί των οικονομικών, ενώ τον λόγο ακόμη πήραν οι κ.  Κώστας Χολέβας( Α΄ Αντιπρόεδρος), Γιάννης Σπάθας( μέλος Δ.Σ.)
 Ο Διοικητικός απολογισμός της χρονιάς 2014 κι ο Οικονομικός απολογισμός της χρονιάς 2013,  υπερψηφίσθηκαν  με 68 ψήφους( ναι) και 1( ενός) όχι, ενώ ο  Προυπολογισμός της χρονιάς 2015 ψηφίσθηκε παμψηφεί.
 Το σύνολο των σωματείων αναγνώρισαν το έργο και την δουλειά που παράγεται  από την διοίκηση της ένωσης, ωστόσο ζήτησαν οι προσπάθειες να ενταθούν κυρίως σε ότι αφορά τις διεκδικήσεις, έναντι της πολιτείας, των δήμων,  της ΕΠΟ,  κυρίως σε θέματα χορηγιών, χώρων αθλήσεων- γηπέδων κλπ.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει
Από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ανακοινώνεται ότι το μήνα Σεπτέμβριο και σε κάθε περίπτωση πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα πραγματοποιηθεί μονοήμερο σεμινάριο για τους διαιτητές και παρατηρητές των τοπικών πρωταθλημάτων.
Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει:
Α. Γραπτές εξετάσεις
Β. Κατευθυντήριες γραµµές νέας αγωνιστικής περιόδου - τροποποιήσεις κανόνων παιχνιδιού.
Γ. Ανάλυση περιπτώσεων αγώνα από UEFA-FIFA DVD και σηµεία που χρήζουν περαιτέρω επισήμανσης.
∆. Υπογραφή διοριστήριου
Ε. Αγωνιστικά τεστ FIFA.

Όσοι από τους διαιτητές και παρατηρητές των τοπικών πρωταθλημάτων, επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτό καθώς και δικαίωμα να αγωνίζονται κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο, πρέπει να συμπληρώσουν και να καταθέσουν αίτηση μέχρι την Τετάρτη 30 Ιουλίου στα γραφεία της Ένωσης (Εθνάρχου Μακαρίου – Σ.Ε.Φ. – Νέο Φάληρο).
Οι διαιτητές είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν εξετάσεις από δημόσιο νοσοκομείο ή ιδιώτη γιατρό (ΠΑΘΟΛΟΓΟ-ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ-ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ), οι παρατηρητές από ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ, καθώς και όλοι τους αντίγραφο ποινικού μητρώου.
Την αίτηση και το έντυπο ιατρικών εξετάσεων μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της Ένωσης ή να τα εκτυπώσουν από τους παρακάτω συνδέσμους.
Όσοι δεν έχουν τις ανωτέρω εξετάσεις, δεν δύναται να λάβουν μέρος στο σεμινάριο καθώς και δικαίωμα να αγωνίζονται κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η εξεταστέα ύλη είναι αναρτημένη στο site της ΕΠΟ στην ενότητα Διαιτησία – Εξεταστέα Υλη Σεμιναρίων 2014-2015.
Τα όρια των αγωνιστικών τεστ αναφέρονται στον Κανονισµό διαιτησίας (Παράρτηµα 2 – ΤΕΣΤ FIFA).

Η ακριβής ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής του σεμιναρίου θα γίνει με νεότερη ανακοίνωση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου