Δύο Α.Ο. Τρικάλων στα .. Τρίκαλα, και στην Γ΄Εθνική!!- απίστευτα πράγματα!!

Απίστευτα πράγματα εξελίσονται στα Τρίκαλα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της πόλης.
Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να γίνουμε κατανοητοί:
Φέτος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μετείχε ο Α.Ο.Τρικάλων 1963, που μάλιστα ανανέωσε την συμμετοχή  του, και θα μπορέσει να αγωνισθεί και στο επόμενο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής περιόδου 2014-2015..
Επίσης στην Α1΄Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣ Τρικάλων συμμετείχε ένας
ακόμη Α.Ο.Τρικάλων ο οποίος μάλιστα κατάκτησε το πρωτάθλημα αήττητος( 36 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κι ανήλθε στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΤ.
Η ουσία είναι ότι βάση των πληροφοριών που υπάρχουν είναι πολύ πιθανό αυτός ο Α.Ο.Τρικάλων να βρεθεί στην Γ΄ Εθνική, το πώς;
Ο Φλαμουλίου που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Τρικάλων, κέρδισε και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική μέσω των αγώνων μπαραζ, ωστόσο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Α.Ο.Τρικάλων, ώστε να παραχωρήσει το ΑΦΜ και να  αγωνισθεί στην Γ΄ Εθνική ο ΑΟΤ, μέσω του Φλαμουλίου που αδυνατεί.
 Κάτι που επιζητούν στον Α.Ο.Τρικάλων μιάς και το δικό τους ΑΦΜ ( λόγω της χρεωμένης ΠΑΕ των τελευταίων ετών- όταν έπαιξε Α΄ Β΄ και Γ΄ Εθνική,  έχει οφειλές που  αγγίζουν το 1 εκκατομύριο ευρώ).
 Να σημειωθεί επίσης ότι ο ΑΟ Τρικάλων είναι στα δικαστήρια με τον Α.Ο. Τρικάλων 1963, μάλιστα μέσα στον Ιούνιο στο Μονομελές Πρωτοδικείο Τρικάλων έγινε  αίτηση τριτανακοπής του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα ο οποίος ιδρύθηκε το 1963, κατά του σωματείου ΑΟΤ1963(πρώην Α.Σ.Τρίκαλα 2011) για τη χρήση από το σύλλογο ΑΟΤ1963 του ονόματος , της χρονολογίας ίδρυσης και των συμβόλων του Α.Ο. Τρίκαλα.
Βεβαίως να σημειωθεί ότι στην Γ΄ Εθνική, ο ένας  θα παίξει αρχικά με την ονομασία του Φλαμουλίου, όμως ακόμη και στην συνέχεια η νομική  Επιτροπή της ΕΠΟ πολύ δύσκολα να δεχθεί να υπάρξουν  δύο Α.Ο.Τρικάλων- έστω και με διαφοροποιήσεις κάποιων στοιχείων της ονομασίας τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου