Στον όμιλο της Πελοπονήσσου ο Αιολικός

Με 14 ομάδες ο 4ος όμιλος
Στον 3ο όμιλο του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής μαζί με τις ομάδες της Πελλοπονήσσου και της Δυτ. Αττικής αναμένεται να τοποθετηθεί ο Αιολικός, ύστερα από αίτημα των ανθρώπων του Μιτυληνιού συλλόγου πρός την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.
 Οι άνθρωποι του Αιολικού υποστηρίζουν ότι  είναι άδικο να συμπεριληφθεί η ομάδα τους στον 4ο όμιλο μαζί με τις ομάδες της
Αθήνας της Ανατ. Αττικής και της Κρήτης, και να έχουν διπλές μετακινήσεις για τους αγώνες με τις Κρητικές ομάδες, κάτι που η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής αναμένεται να δεχθεί. 
Κατ΄αυτόν τον  τρόπο στον 4ο Όμιλο θα μπουν μόνο οι ομάδες της Κρήτης και της Αττικής (Αθήνα, Πειραιάς, Ανατ. Αττική) που είναι συνολικά 14 ομάδες.
 Μάλιστα με  2 λιγότερες ομάδες αυτός ο όμιλος είναι δεδομένο ότι θα έχει μικρότερο αριθμό υποβιβαζόμανων ομάδων( 5 ομάδες), σε σχέση με τους άλλους τρείς ομίλους από τους οποίους θα υποβιβάζονται 6 ομάδες.
 Να σημειωθεί ότι ενώ αρχικά η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής υπολόγιζε 64 ομάδες(4 όμιλοι με 16 ομάδες έκαστος) είναι πολύ πιθανόν αυτός ο αριθμός να διαφοροποιηθεί, αφού υπάρχουν ομάδες που δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν, αλλά και ομάδες της  football leuage που δεν θα μπορέσουν να λάβουν μέρος, και θα βρεθούν στην Γ΄ Εθνική(π.χ. Άρης κλπ_)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου