Μασίνοβιτς και Κουτσούμπα πήρε η Προοδευτική

Τη  δύσκολη προσπάθεια της ανασύνταξης επιχειρούν στην Προοδευτική και ασφαλώς το κυριότερο είναι η στελέχωση ενός ρόστερ αντάξιου του επιπέδου και της φανέλας του Κορυδαλιώτικου συλλόγου.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο νέος πρόεδρος της Προοδευτικής ο Δημήτρης Χόρτσας την ομάδα την  παρέλαβαν με μόλις .. δύο δελτία, αφού όλοι 01ποδοσφαιριστές εμειναν ελεύθεροι..πρίν κάν αναλάβουν.

 Πάντως ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με ελευθερους ποδοσφαιριστές και οι ανακοιν ώσεις είναι προ των πύλών.
 Μάλιστα μόλις πρί λίγο ανακοινώθηκε η απόκτηση του Σέρβου  Μασίνοβιτς, και του τερματοφύλακα Στράτου Κουτσούμπα
 Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξεδόθη είναι η εξής:
"Ο Α.Ο. Προοδευτική Νεολαία ανακοινώνει την απόκτηση του Dragan Masinovic που αγωνίζεται σαν δεξί χαφ.Ο Σέρβος με ελληνική υπηκοότητα ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος 20 Απριλίου του 1993 και υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.Προηγούμενη ομάδα του ήταν οι Ελπίδες Αγρινίου,Παναιτωλικός Κ17 και FK Loznica
Επίσης ο Α.Ο. Προοδευτική Νεολαία ανακοινώνει την απόκτηση του Στράτου Κουτρούμπα που αγωνίζεται σαν τερματοφύλακας .Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος 11 Ιουλίου του 1994 και υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.Προηγούμενες ομάδες του ήταν ο Απόλλων Δοκιμίου,Παναιτωλικός Κ17 και ο Π.Α.Ο Καλυβίων."
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου