RANGERS:"Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά"

Την ανάγκη εκλογής νέας διοίκησης που θα τρέξει τον Ιωνικό σημειώνουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ιωνικού οι "Rangers" με ανακοίνωση που εξέδωσαν, ενώ στην ίδια ανακοίνωση τονίζουν, ότι η πόρτα έχει κλείσει για κάποιους του παρελθόντος που διάλυσαν τους Νικαιώτες, αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Η Γενική Συνέλευση του τμήματος ποδοσφαίρου του Ιωνικού που διεξήχθη την Τρίτη στο Δημαρχείο Νικαίας δεν ολοκλήρωσε τους σκοπούς της.
Διανύοντας ήδη την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, ο χρόνος
πλέον πιέζει ασφυκτικά για την εκλογή νέας διοίκησης. Κάθε μέρα που περνάει, αφαιρείται από το λιγοστό χρόνο που απομένει για το σχεδιασμό της ομάδας. Με δεδομένη την τοποθέτηση του Μιχάλη Σπανού στη Συνέλευση ότι θα στηρίξει τον Ιωνικό και την επόμενη χρονιά, πρέπει να συγκληθεί το συντομότερο δυνατό νέα συνέλευση η οποία θα εκλέξει διοίκηση.
Στο περιθώριο της Συνέλευσης, επιφανείς επιχειρηματίες της Νίκαιας εξέφρασαν το ενδιαφέρον να συνδράμουν στην προσπάθεια. Ο Σύνδεσμος στηρίζει κάθε προσπάθεια που στόχο έχει την ενδυνάμωση του Ιωνικού και αναμένει την επίσημη εκδήλωσή της σε Γενική Συνέλευση.
Υ.Γ. Παράγοντες που πήραν τον Ιωνικό ακμαίο στην Α' Εθνική και τον παράτησαν διαλυμένο και καταχρεωμένο στη Δ Εθνική, ας συνειδητοποιήσουν επιτέλους ότι ο Ιωνικός άλλαξε σελίδα. Είτε τους αρέσει, είτε όχι, οι Rangers θα συνεχίσουν να είναι η εγγύηση ότι στο τιμόνι της ομάδας δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά "παράγοντας" σαν κι αυτούς, όποιο κι αν είναι το τίμημα."
RANGERS CLUB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου