Δεν έπεισε ο Ιωνικός 1-2 με Επισκοπή

 Δεν έπεισε  ο Ιωνικός και στο τρίτο του φιλικό κόντρα στην Επισκοπή από την οποία ηττήθηκε με 1-2  στην Νεάπολη.
Κακώς και ασύνδετος στο α΄ μέρος με εμφανή προβλήματα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ωστόσο στην επανάληψη παρουσιάσθηκε εμφανώς βελτιωμένος.
Η Επισκοπή ήταν καταφανώς καλύτερη στο α΄ μέρος, όταν προηγήθηκε με 2-0, ενώ έχασε  ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ.
 Πάντως στο 8΄ ένα καλό φάουλ του Κατσίκη  βρήκε την δοκό της Επισκοπής.
Το σκορ άνοιξε στο 10’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, που
κέρδισε ο Δουμάνης,  του Βιγιαφάνε ενώ στο 20’ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 0-2 μετά από πολύ όμορφη προσπάθεια του Ράντοβιτς.
Η Επισκοπή  έχασε τρεις ακόμη καλές ευκαιρίες, με τον Ράντοβιτς και τον Δρακάκη (δις).
Στην επανάληψη, ο Ιωνικός  προσπάθησε , έλεγξε τον χώρο του κέντρου, και ειδικά στο τελευταίο 20λεπτο θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει.
Μείωσε στο 51΄με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κατσίκη είχε  καλ΄ξη ευκαιρτία με τον Σερέπα στο 80΄ απέκρουσε ο Γουναρίδης, είχε ένα  φάουλ - βολίδα του Σταμπούλογλου που έδιωξε σε κόρνερ ο Γουναρίδης στο 87΄ ενώ στην εκπνοή πλασέ του Γάλλου Μπελεκά (υπό δοκιμή) βρήκε την κάθετη δοκό.
 Από την Επσιισκοπή εκτός ,του Βιγιαφάνε, άρεσαν οι Μποτωνάκης, Δελήμπασης, Μανουσάκης, Ράντοβιτς, κι ο σταθερός Γουναρίδης.
 Από τον Ιωνικό, καλά στοιχεία έδειξαν οι Γιώτας, Κατσίκης, Ζαχαράτος, Κουμουλίδης
 Μέτρια η διατησία του Μιχελή
 IΩΝΙΚΟΣ: Ριγανάς,  Λοιζίδης(70 ΄Καμβύσης),  Κάμπασης ( 43΄ Κουμουλίδης), Γιώτας,  Κρητικός(80΄ Σταμπούλογλου), Κυριακίδης(75΄ Παντελίδης), Ντούλιας(60΄ Κωττάκης), Κατσαβριάς(60΄ Ζαχαράτος), Τσίγκας(46΄ Μπέλεκα), Κατσίκης, Σερέπας.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ : Γουναρίδης, Μανουσάκης (65’ Τζανάκης), Λάμπρου (65’ Λιονάκης), Μποτωνάκης (75’ Μαραθιανός), Βουρβαχάκης (75’ Παπαδήμας), Πιθαρούλης (60’ Πετράκος), Ράντοβιτς (70’ Φοβάκης), Δελήμπασης (70’ Σουλεϊμάν), Δρακάκης (65’ Σπανός), Βιγιαφάνε (65’ Κασσέτης), Δουμάνης (75’ Βελονάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου