Μπαράζ στον Πειραιά

Αγώνα μπαράζ θα δώσουν για την άνοδο στην Α΄  Κατηγορία  ο Φαληρικός και οι Νέοι Ευγένειας, αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΠ έχει ως εξής:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει ότι αφού έλαβε  υπόψιν του τα σχετικά έγγραφα των σωματείων Α.Ε. Νέου Φαλήρου, και  Α.Π.Σ. Αχιλλέα
Κορυδαλλού με τα οποία γνωστοποιούν ότι δεν προτίθενται να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα Α΄ και Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας περιόδου 2014-2015 αντίστοιχα, αποφάσισε ομόφωνα όπως την θέση της Α.Ε. Νέου Φαλήρου στην Α΄ Κατηγορία, να καταλάβει μια εκ των ομάδων της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας που  τερμάτισαν  στις τέταρτες θέσεις των ομίλων τους  μετά από αγώνα κατάταξης που θα ορισθεί μέσα στον Σεπτέμβριο 2014  και που θα γνωστοποιηθεί με νεώτερη ανακοίνωση.
Οι δύο ομάδες αυτές είναι ο ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ Σ.Φ.Ν.(1ος όμιλος), ο Α.Π.Ψ.Ο. ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ (2ος όμιλος).
Επίσης τις δύο κενές θέσεις που δημιουργούνται στο πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας( από την παραίτηση του Αχιλλέα Κορυδαλλού- και την άνοδο μιάς εκ των Φαληρικού η των Νέων Ευγενείας), θα καταλάβουν τα σωματεία της Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ τερμάτισε στην 6η θέση) και ο Α.Ο. ΝΕΟΥ ΙΚΟΝΙΟΥ( τερμάτισε στην 7η θέση).
 Κατόπιν τούτων η Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία θα αριθμεί 32 σωματεία(  δύο όμιλοι με 16 ομάδες έκαστος), η Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία θα αριθμεί 28 σωματεία(δύο όμιλοι με 14  ομάδες έκαστος) και η Γ΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία  με 14 σωματεία.
Η  έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου, ενώ τόσο η Β΄ Κατηγορία, όσο και η Γ΄ Κατηγορία θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο  4-5 Οκτωμβρίου'

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει τους Προπονητές κατόχους ταυτοτήτων Uefa A’ , Uefa B’  που έχουν λήξει, η λήγουν τον Δεκέμβριο του 2014 κι επιθυμούν να ανανεώσουν τις ταυτότητες τους( έως και τον Δεκέμβριο του 2015), ότι μπορούν να απευθυνθούν στην γραμματεία της Ένωσης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που είναι:
1.      Φωτοτυπία της ταυτότητας που έχει λήξει, η λήγει στις 30/12/2014
2.      Δύο έγχρωμες φωτογραφίες
3.       Παράβολο 180 ευρώ

4.      Οι Προπονητές που δεν είχαν ταυτότητα προπονητή, θα πρέπει να προσκομίσουν φωτοτυπία της Αστυνομικής τους ταυτότητας( να φαίνονται οι λατινικοί χαρακτήρες )και φωτοτυπία του διπλώματος που κατέχουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου