Πάταγο με Στούπη ο Ίκαρος

Τρελαίνει κόσμο ο Ίκαρος με τις εντυπωσιακές φετινές μεταγραφικές κινήσεις, που αναμένεται να τον καθιστήσουν από τις νέες ποδοσφαιρικές δυνάμεις του Πειραιά.
Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ένας ποδσφαιριστής τον οποίο προσπαθούσαν να απαοκτήσουν ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών, ωστόσο ο Στούπης επέλεξε τον Ίκαρο λόγω των πολύ καλών σχέσεων που διατηρεί με τους υπεύθυνους του συλλόγου.
 Ο λόγος για τον 21χρονο επειτελικό μέσο Γιώργο Στούπη, που πέρυσι αγωνίσθηκεστο Μοσχάτο.
 Είναι ο μέσος που με το καταπληκτικό  γκολ που σημείωσε στο Καραισκάκη, χάρισε το κύπελλο στο Μοσχάτο κόντρα στον Εθνικό.
Ο Στούπης παίζει όπως είπαμε όπως σαν επιτελικός χαφ, ενώ το βιογραφικό του είναι εξαιρετικό, καθώς έχει φορέσει τις φανέλες της Καλλιθέας, του Αστέρα Τρίπολης, του Εθνικού Αστέρα, και του  Αίαντα Σαλαμίνας.

Νικηφόρο ξεκίνημα

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό για την ομάδα του Ικαρου Καλλιθέας Ν.Φαλήρου ή οποία κέρδισε με 4-0 την Ειρήνη Πετρούπολης.
Παρά την αφόρητη ζέστη και το γεγονός ότι είχε προηγηθεί πρωινή προπόνηση στο βουνό οι ποδοσφαιριστές των Σπάθα-Δρακοπουλου ήταν ιδιαίτερα ορεξάτοι και απέδωσαν κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο.Το 1-0 έγινε μόλις στο 3'λεπτό από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Γεωργίου ενώ ο ίδιος παίχτης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στο 14' με όμορφη ατομική προσπάθεια, ενώ ο ίδιος πέτυχε  το 2-0  στο 28' με απευθείας χτύπημα φάουλ. Νέα ευκαιρία από τον Ατματζιδη στο 36' ενώ στο 42' ο Αθανασόπουλος με εξαιρετική απόκρουση έπιασε πέναλτι στη μοναδική ευκαιρία των φιλοξενούμενων. Στο 51' ο Τριμπος έκλεψε και μοίρασε όμορφα στον Κολγιοκαι ο οποίος την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον επερχόμενο Γονατα και αυτός με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 3-0.Στη συνέχεια χάθηκαν και άλλες ευκαιρίες για να κλείσει το σκορ με ωραίο πλασέ ο Κολγιοκαι στο 88' κάνοντας το 4-0.
Επόμενο φιλικό την Τετάρτη με τον Αστέρα Νίκαιας.
 .
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου