Ελ Κάντι - Θ. Παπακαλοδούκα ο Περαμαικός

  Δεν σταματάει η μετεγγραφική ενίσχυση στον Περαμαϊκό, αφού η διοίκηση των "πρασινων" ανακοίνωσε την απόκτηση δυο ακόμη ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τον παλιό γνώριμο Θανάση Παπακαλοδούκα και τον Γιάννη Ελ Κάντι, οι οποίοι προσθέουν δυο ακόμη πολύτιμες λύσεις στο "οπλοστάσιο" του τεχνικού Γιώργου Παπακαλοδούκα για την επίθεση της ομάδας.
Ο μεν Παπακαλοδούκας επέστρεψε στην ομάδα με την οποία έχει αγωνιστεί άλλες δυο φορές στο παρελθόν, έχοντας αναδειχθέι πρωταθλητής την σεζόν 2011-12. Είναι 29 ετών, αγωνιζόταν πέρυσι στην ΑΕ Περάματος, ενώ έχει περάσει και από την Αμφιάλη. Ο Ελ Κάντι πρόερχεται από  τον ΑΟ Σύρου, είναι 24 ετών, Λιβανέζικης καταγωγής και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στον Αργοναύτη
 O Eλ Κάντι αρχικά είχε συμφωνήσει με τον Εθνικό ακολούθησε την προετοιμασία του, για να αποχωρήσει τις τελευταίες ημέρες.
. Δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να γίνει ακόμη μια κίνηση ενίσχυσηε της ομάδας, ενώ όσον αφορά τα φιλικά, μετά από αυτά με Αμπελκιακό και Οδηγήτρια ο Περαμαϊκός θα αντιμετωπίσει κατά σειρά το Καματερό (3/9), τον Εθνικό (5/9) και τον Άτταλο Νέας Περάμου μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου