Διαρκείας "για όλους" στον Ιωνικό

Πρωτοτυπία τα  διαρκείας "Members Club"
 Η νέα αγωνιστική περίοδος βρίσκει τον Ιωνικό ριζικά ανανεωμένο, δυνατό και ενισχυμένο σε έμψυχο δυναμικό, γεγονός που επιβεβαιώνεται περίτρανα από τις δέκα -μέχρι τώρα- μεταγραφές ποδοσφαιριστών πρώτης επιλογής, ικανότατους και με πλούσιες παραστάσεις τόσο στη Γ´ Εθνική όσο και στις ανώτερες κατηγορίες.

Η νέα Διοικούσα Επιτροπή, σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο κατέβαλαν και συνεχίζουν να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να καταστήσουν πανίσχυρο τον Ιωνικό στο νέο πρωτάθλημα.
Δύναμη του Ιωνικού είναι ο κόσμος του και με αυτό το σκεπτικό η Διοικούσα Επιτροπή ξεκινά τη διάθεση των διαρκείας της νέας περίοδου σε τιμές προσιτές καθώς στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα σε κάθε φίλαθλο -με δεδομένη την οικονομική κρίση- να δίνει το παρών στο γήπεδο κάθε Κυριακή.
Ο Ιωνικός θέλοντας να αναβαθμίσει τις προσφερόμενες προς τους φιλάθλους του υπηρεσίες και με αφορμή την κυκλοφορία των νέων καρτών διαρκείας της περιόδου 2014-2015 εγκαινιάζει την δημιουργία του Members Club με τη διάθεση 60 καρτών διαρκείας αξίας 300 ευρώ έκαστο με αποκλειστικά προνόμια για τους κατόχους και με προσφορά γεύματος και ποτού στη διάρκεια του ημιχρόνου.
Επίσης εισιτήρια διαρκείας (VIP) για τη Θύρα 5 στην τιμή των 100 ευρώ έκαστο και απλά εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 1 και 2 στην τιμή των 50 ευρώ έκαστο.
Τέλος για τους οπαδούς της ομάδας διατίθενται διαρκείας για τη Θύρα 3 στην ιδιαίτερα προσιτή τιμή των 30 ευρώ.

Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία του Α.Ο Ιωνικός (28ης Οκτωβρίου 65 κ Παντιχείου Νίκαια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου