Γιακούπι- Κρητικό ο Ιωνικός

Με την  απόκτηση των Γιώργου Κρητικού και Βαγγέλη Γιακούπι, ολοκληρώνονται οι σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις του Ιωνικού που πλέον διαθέτει ένα πληρέστατο ρόστερ.
Ο 22χρονος  Κρητικός είναι κεντρικός αμυντικός - μπορεί να αγωνισθεί και ως αμυντικός μέσος κι αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο Πειραιά, στον οποίο τα τελευταία 2 χρόνια έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στα πρωταθλήματα Δ΄, Γ΄ Εθνικής.
 Ο 21χρονος Γιακούπι πέρυσι αγωνίσθηκε στην Αλβανική ομάδα Α΄ Εθνικής Απολλώνια Φίερ, ενώ παλιότερα έχει φορέσει την φανέλα του Εθνικού Αστέρα.
 Ο Γιακούπι είναι ακραίος μεσοεπιθετικός, μάλιστα αγωνίσθηκε στο χθεσινό φιλικό με τον Πανιώνιο( ήταν το νο 7) αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.
Είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα στον Ιωνικό, από την πρώτη φιλική δοκιμασία(1-1) με τον Πανιώνιο, άλλωστε η ομάδα ακόμη είναι στα πρώτα στάδια της προετοιμασίας της.
 Ωστόσο από την ομάδα του α΄ ημιχρόνου στον κόσμο του Ιωνικού αμέσως έκανε κλίκ ο  σπουδαίος γκολτζής Θανάσης Τσίγκας, κι ο πορτιέρο Ριγανάς πέραν του πέναλτι που απέκρουσε, είχε  2 τουλάχιστον σπουδαίες επεμβάσεις).Άρεσαν ακόμη ο Σερέπας από τα δεξιά, ο Γιακούπι από τα διεξιά.Από την ομάδα του β΄ ημιχρόνου καλά τα πήγε ο Παντελίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου