Αναβολή της Πρεμιέρας στην Γ΄ Εθνική;

Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα... καθώς όλα δείχνουν ότι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής δεν θα πραγματοπιηθεί το Σαββατοκύριακο 13-14 Σεπτεμβρίου, καθώς η ΕΠΟ σκέφτεται την αναβολή λόγω ανυπέρβλητων προβλημάτων περισσοτέρων γηπέδων που θα χρησιμοποιήσουν οι ομάδες της κατηγορίας.
Πέρυσι το θέμα με τις άδειες καταλληλότητας των γηπέδων ταλαιπώρησε αρκετά την Γ΄ Εθνική και ένα χρόνο μετά δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση!
Η σχετική παράταση που είχε δοθεί από τη ΓΓΑ ήταν ως σήμερα, 31 Αυγούστου. Το πρόβλημα παραμένει, αφού στην πλειοψηφία των γηπέδων δεν έχει γίνει έλεγχος και άρα δεν έχει δοθεί από τις αρμόδιες επιτροπές της αποκεντρωμένης διοίκησης άδεια καταλληλότητας, χωρίς αυτό να αποτελεί ευθύνη της ΕΠΟ.
Μάλιστα, στο Δ.Σ. της ΕΠΟ που έγινε την περασμένη Παρασκευή, υπήρξε και πρόταση για αναβολή της Γ’ Εθνικής για μια εβδομάδα προκειμένου να σταλεί το μήνυμα. Παράλληλα θα συσταθεί επιτροπή η οποία αν δεν βρει λύση με το αρμόδιο υπουργείο, θα ζητήσει ραντεβού ακόμη και με τον πρωθυπουργό. οι περισσότερες ομάδες της Γ΄ Κατηγορίας.
 Να θυμίσουμε ότι ήδη αναβλήθηκε η αυριανή  κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος, λόγω του θέματος "Άρη", και η οποία θα πραγματοποιηθεί τελικά την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου