Ομεράι -Εμανουήλ - Σκούρτα η Α.Ε. Ικάρου Ν. Φαλήρου

Με την προσθήκη 3 ακόμη αξιόλογων ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται οι ομολογουμένως σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις της Αθλητικής Ενωσης Ικάρου Καλλιθέας .
  Μιλάμε ασφαλώς για την αππόκτηση του Γιάννη Εμμανουήλ  του Αντωνη Ομεράι, και του Απόστολου Σκούρτα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:
"Ο Ικαρος Καλλιθέας Νέου Φαλήρου με χαρά ανακοινώνει την ένταξη του Αντώνη Ομεράι στην αθλητική του οικογένεια. Ο Αντώνης είναι μεσοαμυντικός και αγωνίζεται κυρίως σαν αμυντικό χαφ ενώ εξίσου αποτελεσματικά καλύπτει και θέσεις στο κέντρο της άμυνας. Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας καθώς ο 25χρονος (13\05\89) παίκτης έχει αγωνιστει.σε ομάδες Α εθνικης στο εξωτερικό με πλούσιες ποδοσφαιρικες παραστάσεις και μεγαλη εμπειρία. Ξεκίνησε από τον ΑΟ Καστέλλας, συνέχισε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, στον Εθνικό πειραιά, θύελλα Μοσχατου, Λεωνίδα Γλυκόβρυσης, Κ.F Gramozi  (Αλβανία) , KF Veliaznimi (Κοσοβο) και επιστροφή στον Ικαρο.
 Η ομαδα μας επίσης  ανακοινωνει με μεγαλη χαρα την εναρξη συνεργασιας με τον 20χρονο Γιαννη Εμμανουηλ...ο Εμμανουηλ που αγωνιστηκε με μεγαλη επιτυχια περσι στον Αθηναικο, ακολουθησε ολη την προετοιμασια του Ιωνικου ομαδα Γ' Εθνικης οπου αφεθηκε ελευθερος την τελευταια στιγμη.Μετα απο συντονισμενες προσπαθειες της διοικησης και παρολο τις 2 προτασεις που ειχε απο ομαδες Γ'εθνικης καταφερε να ερθει σε συμφωνια μαζι του ισχυροποιωντας ακομα πιο πολυ το ηδη πολυ δυνατο ροστερ.Να σημειωθει οτι ο Γιαννης θα βρει στην ομαδα και τον αδερφο του Βασιλη που αποκτηθηκε περσι απο την Καλλιθεα.
Τέλος ανακοινώνεται η αποκτηση του 18χρονου Αποστολη Σκουρτα που την περσινη αγωνιστικη περιοδο αφησε εξαιρετικες εντυπωσεις με την ομαδα του Κερατσινιου....Επισης παραμενουν στο συλλογο οι ταλαντουχοι Ροβατσος-Βραχατης-Ρεντζος..
Σήμερα( Σαββάτο) η Α.,Ε. Ικάρου Ν. Φαλήρου αντιμετωπίζει την ΑΕ Αιγινας Σαρωνικού στο τρίτο κατά σειρά φιλικό της παιχνίδι στο γήπεδο της παραλίας Τζιτζιφιών. Το ματς θα αρχίσει στις 16.30


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου