O Μαραθωνίτης πρόεδρος- ο Καραούλης τεχνικός στην Μάνδρα

Μια νέα σελίδα ανοίγει για την ομάδα του Μανδραϊκού και την οριστική λύση στα διοικητικά της ομάδας. Νέος πρόεδρος  ορίστηκε ο Σπύρος Μαραθωνίτης ο οποίος, με ομόφωνη απόφαση όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, θα «τρέξει» την ομάδα στο καινούργιο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής 
Στις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος του Μανδραϊκού δήλωσε τα εξής: «Ανέλαβα μια ομάδα που η ιστορία της την έχει καταξιώσει στο ποδοσφαιρικό χάρτη και πιστεύω πως είναι μονόδρομος για εμάς η επιτυχία
Σκοπός μας δεν είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που απλά θα
συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Πέραν της ανταγωνιστικότητας που πρέπει να έχουμε ως σύλλογος θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα με σωστές βάσεις. Μπορεί τα χρονικά περιθώρια να είναι στενά όμως αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για τίποτα. 
Έχουμε ξεκινήσει ήδη, μιας και μου αρέσει να δουλεύω με πλάνο, τη δημιουργία όλων όσων χρειάζεται ο σύλλογος. Θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στις υποδομές παράλληλα με το στήσιμο της πρώτης ομάδας. 
Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΔΣ παλιούς και νέους για την πραγματική συμπαράσταση τους και βέβαια την Δημοτική Αρχή για την βοήθεια που θα μας προσφέρει σε αυτή μας την προσπάθεια. 
Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να νιώθω ότι αυτή η προσπάθεια αγκαλιάζεται και είναι αποδεκτή από την τοπική κοινωνία. 
Την Δευτέρα 18 Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας. 
Προπονητής θα παραμείνει ο Βασίλης  Καραούλης ο οποίος είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει την ομάδα αλλά και την περιοχή και έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μου.

 ΑΝ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου