Με σκυλίσια άμυνα το Μοσχάτο 1-0 το Κερατσίνι

 Το Μοσχάτο πήρε σπουδαία  νίκη πρόκριση με 1-0 επί του πανίσχυρου φετινού Κερατσινίου, και πήρε μεγάλη πρόκριση για τους 16 του θεσμού.
Το Μοσχάτο ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι στο α΄ μέρος, και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 6΄ με σούτ του 17χρονου Παναγιώτη Αθανασόπουλου ο οποίος εκμεταλεύθηκε σύγχυση 
στην άμυνα του Κερατσινίου.
Μάλιστα στο 22΄ ο Ντόνε  έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-0, όμως ο Μπαλαφούτης απεσόβησε την βέβαιη παραβίαση.
 Λίγο αργότερα το Μοσχάτο έμεινε με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Παπαφώτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τους Μοσχατιώτες να έχουν έντονες διαμαρτυρίες και μάλιστα να αποβάλλεται κι ο προπονητής τους  Αντ. Δημητρίου.
 Το Κερατσίνι που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, εκμεταλεύθηκε την αριθμητική υπεροχή, πίεσε ασφυκτικά όμως δεν μπόρεσε να φθάσει στο γκολ και το 37 ΄ είχε διπλή ευκαιρία με τους Μαριόλη, Λαμπρινάτο.
 Στην επανάληψη το παιχνίδι παίχθηκε κυριολεκτικά στο μισό γήπεδο με τους παίχτες του Μοσχάτου  να παίζουν σκυλίσια άμυνα, να επιστρατεύουν και μικροκαθυστερήσεις,  και με τους  Κερατσινιώτες να  προσπαθούν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή του Μοσχάτου, χωρίς όμως επιτυχία.
 Είναι χαρακτηριστικό ότι  το Κερατσίνι στο β΄ μέρος εκτέλεσε
  Στο 65΄  είχαμε την απόκρουση του αγώνα από τον γκολκήπερ του Μοσχάτου τον Μαχαίρα σε εξ΄' επαφής κεφαλιά του Λαμπρινάτου, στο 68΄ σούτ του Λαμπρινάτου μέσα από την περιοχή   απέκρουσαν οι αμυντικοί σε κόρνερ, στο 73΄  βολέ του Κουρκούτη απέκρουσε σε κόρνερ ο Μαχαίρας, ενώ στο 88΄ σε σούτ του Τουρνά έξω από την  περιοχή, προσπάθησε  παίχτης του Κερατσινίου να αλλάξει την πορεία της μπάλας χωρίς αποτελέσμα.
 Πιό ποιοτική η ομάδα του Κερατσινίου απέναντι στην νέα ομάδα που δημιουργεί το Μοσχάτο,αλλά στο κύπελλο πάντα οι εκπλήξεις είναι συχνές..
Σχετικά καλή η διαιτησία του Μιχελή
 ΜΟΣΧΑΤΟ:Μαχαίρας, Παπαφώτης, Μπαμπούνης, Αλτόγλου,Ρωμανός, Καρδαράς, Τσούκης, Γιαννακόπουλος, Αθανασόπουλος( 46 ΄Παπαπευθυμίου,  Ντόνε(80΄Παχής), Πλουσής( 65΄ Δουληγέρης)
 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπαλαφούτης, Μάλλης(55΄ Φούντας), Σκορδίλης, Αγγελάκης, Βαττής, Μαριόλης, Πουλάκης, Γκιάτης( 46΄ Βαρουξής), Λαμπρινάτος,Τουρνάς, Κουρκούτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου