Ο Παναργειακός 1-0 απέκλεισε τον Πανελευσινιακό

 Ο Παναργειακός κέρδισε με 1-0 τον Πανελευσινιακό και συνεχίζει στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Το τέρμα που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Αργους σημείωσε ο Βούλγαρος Γιορντάν Μπορίσοφ Ετοφ με κεφαλιά στο 87′ ύστερα απο σέντρα του Αγγελόπουλου.

Έγινε ένα καλό δυνατό παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν
Στο 7΄ ο Σκαφτούρος δεν πρόλαβε την κάθετη του Κατσικιά., και μπλοκαρε ο Κατσιαούνης, ενώ στο 41′ σούτ του Κοιλιάρα έδιωξε σε κόρνερ ο Αρχοντάκης και αφού η μπάλα είχε κοντράρει πριν σε αμυντικό. 
Λίγο αργότερα καλή προσπάθεια του Μπρέσκα θα βγάλει την σέντρα όμως η προβολή του Οικονομόπουλου δεν ανησύχησε τον Αρχοντάκη. 
Στο 52′ σουτ του Κοιλιάρα  έφυγε άουτ,  ενώ στο 54′ σουτ του Μακρίδη η μπάλα βρίσκει τελευταία στιγμή σε σώμα αμυντικού (ζήτησαν χέρι οι σταχυοφόροι) και πέρασε κόρνερ.
 Ο Αρχοντάκης στο 55΄ επενέβη σε σούτ του Αγγελόπουλου, όπως και στο 64΄ σε προσπάθεια του  Ετόφ. 
Ο Μπρέσκα  στο 74΄άγγιξε το 1-0, όπως και στο 77'σε κεφαλιά του Μπρέσκα .
Ο Πανελευσινιακός απείλησε στο 83’ με σουτ του Κουσκουνά  που απέκρουσε ο Κατσιαούνης Μέτρια η διατησία του Δραγάτη, με βοηθούς τους: Ρούντο, Τσαλίκογλου από τον συνδεσμο Αν. Αττικής.
 ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ Κατσιαούνης, Λιόσης (87 ’Καπλατζής), Καλαγκάνης, Ρώτας, Μαυρομμάτης, Λίτσιος, Αγγελόπουλος, Κοιλιάρας, Ετόφ, Μπρέσκα (85’ Παπαιωάννου), Πούσι (55’ Καλογέρης).
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Αρχοντάκης, Κωνσταντινίδης, Τσίγγρος, Οικονομόπουλος, Κολοβός, Μακρίδης (60′ Γκουγκούλης), Δουκάκης, Εβερετ, Κατσικιάς, Σκαφτούρος (77′ Κουσκουνάς), Αλεξανδρόπουλος (60’ Ριζογιάννης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου