Είχε Τσαγκάρη η Α.Ε. Περάματος



Με ηγέτη και σκόρερ ένα άφθαστο Αντώνη Τσαγκάρη, η Α.Ε. Περάματος έφερε τα πάνω  κάτω στο Πέραμα κερδίζοντας την Α.Ε. Μ.Αετού/Ολυμπιάδας με 3-2 στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Έγινε ένα δυνατό , συναρπαστικό, επεισοδιακό παιχνίδι με ένταση τόσο εντός, όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου, που κρίθηκε  στις λεπτομέρειες.

Η Α.Ε. Μ. Αετού / Ολυμπιάδας  πιο έμπειρη , είχε  τον έλεγχο του αγώνα για περίπου 75 λεπτά, κι έδειχνε ότι θα ήταν αυτή που θα έφευγε με το σπουδαίο τρίποντο, ωστόσο ο εκπληκτικός Τσαγκάρης εκμεταλεύθηκε ολιγωρίες στην αμυντική γραμμή των Αμφιαλιωτών και χάρισε  στην ομάδα του την σπουδαία νίκη.
 Στο 15΄ Μελαμπιανάκης εκτέλεσε σε  φάουλ  απέκρουσε ασθενώς ο Κούμης, κι ο επερχόμενος Λόης από κοντά έκανε το 0-1.
Στο 39΄σε εκτέλεση φάουλ του Χρόνη ο διαιτητής Καρυοφύλης με υπόδειξη του βοηθού υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του  μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς  φιλοξενούμενων.
 Τελικά το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Τσαγκάρης ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στην επανάληψη η Α.Ε. Ολυμπιάδα ήταν αυτή που ζήτησε το γκολ, και που ήρθε στο 48΄  όταν ο Αντώνης Λόης εκμεταλεύθηκε λάθος  έξοδο του Κούμη για να σημειώσει  το  1-2
Η Α.Ε. Ολυμπιάδα φαινόταν να ελέγχει το παιχνίδι, ενώ η Α.Ε. Πράματος απειλούσε κυρίως μόνο με στημένες φάσεις , ωστόσο στο 79΄  σε γέμισμα του Κωνσταντόπουλου, ο Τσαγκάρης με κοντινή κεφαλιά  πέτυχε το 2-2.
 Για να φθάσουμε  στο 93΄  όταν Κωνσταντακόπουλος  έφερε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας της Ολυμπιάδας, κι εκεί  βρέθηκε και πάλι ο  Τσαγκάρης και με σούτ έγραψε το 3-2.
 Ο διαιτητής  Καρυοφύλης είχε να φέρει εις πέρας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και σε γενικές γραμμές στάθηκε ακαλά ( Φαγκρίδας- Πετρουμιανός οι βοηθοί)
Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Κούμης, Παναγιωτάκης, Καλιακούδας,
Γελασάκης(51΄ Γιαλελής), Μαούνης, Βαρσαμίδης, (55΄ Κουτσογιαννόπουλος) , Τσαγκάρης, Θεοδοσίου Χ., Κωνσταντακόπουλος, Χρόνης (81΄Θεοδοσίου Σ.), Παπαδόπουλος.

Α.Ε. Μ.ΑΕΤΟΥ/ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Γεωργόπουλος, Γρηγοράκος , Σαλκετζής, Τρουμπούνας, Δακουτρός, Μαντούβαλος, Διάκος( 71΄ Μιχαλάς), Μελαμπιανάκης( 57 ΄Γκούβερος), Λόης, Πέρος,  Αχλαδιώτης ( 64΄ Σεβάι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου