Τραμπουκισμοί και συλλήψεις στις Σιταποθήκες

Τραμπουκισμοί και συλλήψεις το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αμφιάλη συγκεκριμένα έξω από το γήπεδο των Σιταποθηκών.
 Συγκεκριμένα λίγο μετά το τέλος του αγώνα του εφηβικού πρωταθλήματος Αμφιάλη - Α.Ο.Πειραιάς 0-0, ο οποίος κύλησε χωρίς απρόοπτα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Αμφιάλης Παν. Κατσούλης δέχθηκε  επίθεση  από συνομήλικους  που του είχαν στήσει καρτέρι.

 Οι νεαροί τον γρονθοκόπησαν στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος, και τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού ανέφεραν στους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ  που κατέφθασαν έγκαιρα ότι πρόκειται για παιδιά που ήταν στην παρέα ποδοσφαιριστή του Α.Ο.Πειραιά.
 Στον νεαρό αφού  προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό της ΕΠΣΠ που ήταν για το επόμενο αγώνα Υποδομών Αμφιάλης - Νέοι Ευγένειας, στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο για εξετάσεις.
 Πάντως οι άνδρες της ΔΙΑΣ  αργότερα προχώρησαν στην σύλληψη των 2 νεαρών  που πρωτοστάτησαν στον τραυματισμό του αθλήτή της Αμφιάλης,ενώ αναζητείται ένας ακόμη.
Πρέπει να σημειωθεί ότι τα ονόματα των συλληφθέντων δόθησαν στην αστυνομία από αθλητή του Α.Ο.Πειραιά που ανακρίθηκε από τους άνδρες της αστυνομίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου