"Μοιρασιά" Οδηγήτριας - Ικάρου

Μοιρασιά στο ΑΓΕΤ Χαραυγής  στο ντέρμπι ανάμεσα στην Οδηγήτρια και τον φιλόδοξο φέτος Ίκαρο Καλλιθέας με το τελικό 1-1 να αποτυπώνει σε γενικές γραμμές την εικόνα της αναμέτρησης.
 Η Οδηγήτρια έδειχνε να πατάει καλύτερα στο α΄ μέρος όταν και έλεγξε το  αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο 33΄ με ωραία εκτέλεση φάουλ του Στρόμπουλου.

 Στην επανάληψη τα ηνία του αγώνα πήρε ο Ίκαρος που δημιούργησε φάσεις, που δεν μπόρεσε να αξιοποίησει (δύο φορές ο Θωμάς Μακρής με ισάριθμες κεφαλιές δεν μπόρεσε να βρεί στόχο)μέχρι την στιγμή που ο Φουντουκίδης στο 66΄ ελίχθηκε από τα δεξιά έβγαλε την σέντρα  προσπάθησε για την κεφαλιά ο Μακρής, αιφνιδιάσθηκε ο Δρίβας,  η μπάλα στρώθηκε στον Στούπη που δεν δυσκολεύθηκε από κοντά να  κάνει το 1-1.
 Η Οδηγήτρια απείλησε λίγο αργότερα με τον  Χατζάκη, ενώ ο Ίκαρος στο 87΄ άγγιξε το 1-2 όταν ο Γεωργίου βγήκε φάτσα με τον Δρίβα, με τον τελευταίο να αποκρούει  σε κόρνερ.
 Μέτρια η διαιτησία του Τζιούβελη στο 89΄ απέβαλε τον Κύρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα
 ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Δρίβας, Στρόμπουλος,Καμμένος, Κύριας,Μπουζάλη, Τάνκας ( 72΄ Γεροβασίλης), Μουστάκας, Χατζάκης, Πλάκας(85΄ Ζούγρας), Δημόπουλος, Γλυνός
 Α.Ε. ΙΚΑΡΟΥ: Αθανασόπουλος, Φέκος, Μακρής, Κουντουράς, Λάλα, Ομεράι, Ατματσίδης ( 55΄ Τρίμπος), ΜακρήςΘ., Γεωργίου (89΄ Γονατάς), Στούπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου