Νέα τροπή στην υπόθεση Κατσούλη

Νέα τροπή στον θανάσιμο μτραυματισμό του Κώστα Κατσούλη στα σοβαρά επεισόδια στο γήπεδο της Αλικαρνασσού κατά τη διάρκεια του αγώνα Ηρόδοτου – Εθνικού, καθώς η οικογένεια του εκλιπόντος με τον δικηγόρο κ. Πέτρο Μαντούβαλο καταθέτει νέα στοιχεία για τα όσα συνεβησαν εκείνη την ημέρα, στις ανακριτικές αρχές.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 11:30 σήμερα το πρωί, ο κ. Μαντούβαλος, δικηγόρος της οικογένειας Κατσούλη, πέρασε την πόρτα του ανακριτή, συνοδευόμενος από ένα ζευγάρι φιλάθλων του Εθνικού Πειραιά (βλ.φωτο) που ήταν αυτόπτες μάρτυρες των επεισοδίων στο γήπεδο της Αλικαρνασού και μάλιστα ο ένας εκ των δύο είχε οδηγηθεί στο Νοσοκομείο τραυματισμένος.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους ο κ. Μαντούβαλος, θα καταθέσει στον ανακριτή δύο ονόματα φιλάθλων του Ηροδότου, οι οποίοι φέρονται ότι χτύπησανστο κεφάλι τον άτυχο 46χρονο Κώστα Κατσούλη.
Σημειώνεται ότι για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στο γήπεδο της Αλικαρνασού, έχουν κριθεί προφυλακιστέοι τρεις φίλαθλοι του Ηροδότου ενώ ένας ακόμα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Η επώνυμη καταγγελία του κ.Μαντούβαλο και τα νέα στοιχεία που κατέθεσε σήμερα στον ανακριτή ίσως δώσουν νέα τροπή στην υπόθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου