Όλα μηδεν στα Καμίνια

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση του Ατρόμητου Πειραιά με τον Εθνικό που έληξε στο 0-0 μπροστά σε 600 περίπου φιλάθλους των δύο ομάδων μες την μεγαλύτερη μερίδα όμως να ανήκει στους φιλοξενούμενους.
 Ένα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές, αν και πρέπει να σημειωθεί ότι ο Εθνικός  αγωνίσθηκε για 
περισσότερο από  μισή ώρα με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Παπανικόλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 54΄ . 
 Ισοροπημένο το α΄ μέρος με ορισμένες φάσεις εκατέρωθεν και με την ν πιό κλασική ευκαιρία να ανήκει στον Εθνικό, ενώ στην επανάληψη ο Ατρόμητος παρά την αριθμητική υπεροχή  είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπόρεσε να φανεί εν αντιθέσι με τον Εθνικό που παίζοντας κλειστά προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις.
 Ο Ατρόμητος είχε μιά  καλή κεφαλιά του Ματζώρου στο 11΄ που απέκρουσε ο Βουτσινάς, ενώ λίγο αργότερα ένα καλό σούτ του Παυλάκη απέκρουσε ο Παπαδόπουλος ενώ στο 34΄  ο Παυλάκης έβγαλα ωραία σέντρα στον Σούφλα,  που βρήκε εκτός θέσης τον γκολκήπερ του Ατρόμητου, όμως απέτυχε να  στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
 Από τον Ατρόμητο ξεχώρισαν οι Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης,Ματζώρος, ενώ από τον Εθνικό οι Παυλάκης, Χέλης, Χαλκιάς, Πολυχρονίδης.
Σχετικά καλή η διαιτησία του Τζουανόπουλου ( Αχαίας)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παπαδόπουλος, Σαμαράς(60 ΄Στεφανής), Γιανουλάκης, Ματζώρος, Τερζής,  Στρατής Μυλωνάς(46΄ Αργυρίου) Καψαλόποδας,  Γεωργιάδης, Παναγιωτόπουλος,Σουλελές( 76΄λ.τρ΄ Ντάφλας), 
ΕΘΝΙΚΟΣ:Βουτσινάς, Χαλκιάς, Πολυχρονίδης, Παπανικόλας, Χέλης, Φέτσης( 46 ΄Σάμιος),  ΒελέτηςΣούφλας, Λύγκος( 75΄Γκορόγιας), Λύγκος, Λαζανάς( 80΄ Σαμιώτης),  Παυλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου