Φωνάζει για Ντάουλα ο Ιωνικός

Φωνάζει ο Ιωνικός για την διαιτησία του Αθηναίου ρέφερι Ντάουλα στο χθεσινό παιχνίδι του κυπέλλου με την Τριγλία Ραφήνας, μάλιστα το Δ.Σ εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρονται τα εξής:
"Μια κακοστημένη παρωδία είχαν την ευκαιρία να "απολαύσουν" όσοι παρευρέθησαν στο δημοτικό γήπεδο Νεάπολης, με πρωταγωνιστή τον διαιτητή του αγώνα κ. Νταούλα και τους βοηθούς του. Για ένα ακόμη
παιχνίδι (όπως και στον Γιούχτα) ο Ιωνικός βρέθηκε αντιμέτωπος με μια ξεκάθαρα επιθετική και προκλητική διαιτησία. Οι διαδοχικές κίτρινες κάρτες και τα ακατανόητα σφυρίγματα, με αποκορύφωμα το ανάποδο φάουλ που δόθηκε και προήλθε το γκολ της Τριγλίας, δημιούργησαν ένα τεταμένο κλίμα στον αγωνιστικό χώρο.
 Οι παίκτες της ομάδας μας - παρά την αποβολή του Κουμουλίδη στο 76' - πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι το τέλος και έδειξαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα ,καθώς ισοφάρισαν στο 118' της παράτασης, ενώ απέδειξαν για ακόμη μια φορά το ήθος που τους διακρίνει καθώς δεν έχασαν σε καμία στιγμή την ψυχραιμία τους.
 Οι άνθρωποι του συλλόγου στο τέλος του αγώνα λειτούργησαν "πυροσβεστικά" για τον κόσμο της ομάδας που με όλα αυτά που είχε αντικρίσει έμοιαζε με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, μα που σε καμία στιγμή δεν παρεκτράπηκε. Παράλληλα εξασφάλισε στην αποστολή της Τριγλίας και στους λιγοστούς φιλάθλους της, μια εξαιρετική φιλοξενία αποδεικνύοντας τις άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο σωματίων. Είναι προφανές όμως πως τέτοιες διαιτητικές συμπεριφορές δημιουργούν εντάσεις στα γήπεδα κι εύλογα αναρωτιέται κανείς, για πόσο ακόμα θα είναι στο χέρι μας να προστατεύουμε τους ηθικούς αυτουργούς.
 Η διοίκηση του Ιωνικού, με αφορμή τα σημερινά γεγονότα, κάνει γνωστό προς πάσα κατεύθυνση πως η σημερινή μέρα, θα αποτελέσει την τελευταία, που ανεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να βλάψει τον Ιωνικό και να τον απομακρύνει από τους στόχους του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου