Έκοψε Γκέκα ο " πολύς" Ρανιέρι

Χωρις το πιο φορμαρισμένο  Ελληνα επιθετικό Φάνη Γκέκα θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδας στην Φιλναδία στον δεύτερο αγώνα για τα προκριματικά του ΕΥΡΟ
O επιθετικός της Ακίσασπορ που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο τουρκικό πρωτάθλημα με έξι γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές, είχε κληθεί στη προεπιλογή των λεγεωνάριων, όμως ο Κλαούντιο Ρανιέρι αποφάσισε να τον αφήσει εκτός
τελικής αποστολής  και να προτιμήσει τους  Γιώργο Σαμαρά, Κώστα Μήτρογλου που  το λιγότερο είναι ντεφορμέ..Και Κυριακή ...κοντή γιορτή είναι θα δούμε ποιός είναι από πάνω..
 Φαίνεται πάντως ότι κάποιες δηλώσεις του Έλληνα φορ δεν αρέσουν..
Οι εκπλήξεις, αφορούν τα ονόματα των Νίκου Καρέλη και Σωκράτη Διούδη, ενώ επέστρεψαν οι Κώστας Σταφυλίδης, ο οποίος αγωνίζεται στην Φούλαμ ως δανεικός από την Λεβερκούζεν και ο Χάρης Μαυρίας της Σάντερλαντ. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού ήταν στην προεπιλογή του Φερνάντο Σάντος για το Μουντιάλ 2014, αλλά τελικά δεν... ταξίδεψε στην Βραζιλία. 
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έκανε μια μικροεπέμβαση, αλλά όπως ενημέρωσε τον Κλαούντιο Ρανιέρι θα ενσωματωθεί κανονικά στην ομάδα. 
Αναλυτικά, η αποστολή: 
Τερματοφύλακες: Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Διούδης. 
Αμυντικοί: Τοροσίδης, Βύντρα, Χολέβας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Μώρας, Σταφυλίδης. 
Μέσοι: Μανιάτης, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Σάμαρης, Τζιόλης, Κονέ, Μαυρίας Χριστοδουλόπουλος. 
Επιθετικοί: Σάλπιγγίδης, Μήτρογλου, Σαμαράς, Αθα
νασιάδης, Καρέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου