Λευκή ισοπαλία για Γιούχτα - Ιωνικού

 Λευκή ισοπαλία στο Ηράκλειο ανάμεσα στον Γιούχτα και τον Ιωνικό, σε΄ένα μέτριο ισοροπημένο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν φάσεις για γκολ.
Στο 9΄η πρώτη καλή φάση για τον Ιωνικό σε προσπάθεια του Λοιζίδη, ενώ στο 25΄ στην μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα ο Τσίγκας τετ-α-τετ με τον γκολκήπερ Δημαράκη, που απσόβησε το 0-1.

 Στο 37′μετά  από εκτέλεση φάουλ του Μιχελακάκη και κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου λάθος εκτίμηση της φάσης από τον Αδαμόπουλο,  την τελευταία στιγμή έδιωξαν οι αμυντικοί του Ιωνικού.
Ο  Μυλωνάς  στο 55΄ από καλή θέση πλάσαρε άουτ ενώ στο 58′ ο ίδιος παίκτης σούταρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να έχει την ίδια κατάληξη.
Ο Γιούχτας φωνάζει για μιά περιπτωση πέναλτι στο 66΄  όταν ο Δωματάς ανατράπηκε από τον Γιώτα όμως ο διαιτητής έδειξε παίζετε, και στο 69΄ φωνές από την πλυρά του Ιωνικού, καθώς ο Τσίγκας έπιασε το σούτ, μπλόκαρε ο Δημαράκης, με τους Νικαιώτες να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή της εστίας του Γιούχτα.
Με λάθη η διαιτησία του Χρυσού  από τα Χανιά
ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Δημαράκης, Κασσωτάκης, Κορτσινίδης, Ιερονυμάκης, Παναγιωτόπουλος, Ζαφειρίδης, Σελληνιωτάκης, Δωματάς, Ρόβας (77′ Ηλιόπουλος), Μιχελακάκης (88′ Ανωγειανάκης), Μυλωνάς
ΙΩΝΙΚΟΣ: Αδαμόπουλος, Κουσουρηής, Καμπάσης, Γιώτας, Κυριακίδης, Σιμιτζής, Ντούλιας (70′ Κωττάκης), Τσίγκας, Λοϊζίδης (87′ Καμβύσης), Ζαχαράτος (62′ Μπερνιδάκης), Κρητικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου