Στον αέρα ο Πανελευσινιακός

 Δραματική φαίνεται ότι είναι η κατάσταση στην Ελευσίνα σε ότι αφορά το διοικητικό κομμάτι του Πανελευσινιακού  μετάσ τυην παραίτηση των Γιαλιά - Παπαδάκη, που ουσιαστικά είναι οι χρηματοδότες του συλλόγου, μάλιστα τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης εξέδωσαν ανακοίνωση όπου  αναφέρονται αναλυτικά στα δεδομένα όπως διαμορφώνονται, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Το καλοκαίρι και έπειτα από τις (2) δύο Γενικές Συνελεύσεις, ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα των Προέδρων κ.κ. Χρήστου Γιαλιά και Νίκου Παπαδάκη (βασικοί παράγοντες χρηματοδότησης της ομάδας), προκειμένου να πορευτούμε μαζί τους ώστε ο Αθλητικός Όμιλος Πανελευσινιακός ενωμένος και ισχυρός να πρωταγωνιστήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, όπως το επιβάλλει και το απαιτεί η ιστορία του.
Σεβόμενοι την προσφορά και την καλή πρόθεση των Προέδρων για (3) τρία συναπτά έτη , συμπορευτήκαμε με κοινό στόχο την άνοδο της ομάδας στη Β΄Εθνική που τόσο άδικα στερηθήκαμε την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά.
Ξεκινήσαμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις τη φετινή περίοδο όλοι μαζί σαν μια γροθιά, ανταποκρινόμενοι ο καθένας στο ρόλο του, φροντίσαμε για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του σωματείου.
Μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και ενώ η ομάδα οργανωτικά και αγωνιστικά είναι εντός στόχων βάση του αρχικού σχεδιασμού, έκπληκτοι ενημερωθήκαμε μετά το πέρας του αγώνα με τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ, για την αμετάκλητη απόφασή τους να εγκαταλείψουν την κοινή μας προσπάθεια. Η απόφασή τους αυτή γνωστοποιήθηκε και στους ποδοσφαιριστές μετά τη λήψη του αγώνα.
Όπως οφείλαμε, καλέσαμε το Διοικητικό Συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρίαση, καθώς και τους κ.κ. Χρήστο Γιαλιά και Νίκο Παπαδάκη, ώστε να συζητήσουμε την επόμενη ημέρα του συλλόγου. Για ακόμη μία φορά ήταν κάθετα αρνητικοί στο να συνεχίσουμε μαζί,χωρίς όμως να μας πείσουν για τους ακριβείς και αληθείς λόγους αποχώρησής τους.
Σεβόμενοι την προσπάθεια των Διοικήσεων Νίκου Παπαδάκη και Χρήστου Γιαλιά καθώς και την ιστορία του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ Α.Ο, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να απευθύνουμε Γενικό κάλεσμα προς όλο το φίλαθλο κόσμο της Ελευσίνας, παλαιούς παράγοντες του συλλόγου, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές όπως και όλους τους θεσμικούς φορείς της Ελευσίνας σε έκτακτη Γενική Συνέλευση Αναδιάρθρωσης του Διοικητικού Συμβουλίου.
Δεν νομιμοποιούμαστε να διαχειριστούμε 83 χρόνια ιστορίας, για το λόγο αυτό δηλώνουμε και εμείς την παραίτησή μας από το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελευσινιακού , όχι όμως από την προσπάθεια για τη συνέχεια αυτής.
Δηλώνουμε στρατιώτες και απευθύνουμε ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ σε όσους εκφράζουν μέχρι και σήμερα την ανιδιοτελή αγάπη τους στην ομάδα, να το αποδείξουν έμπρακτα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΚΟΣ
ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΕΒΗ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΡΙΕΚΟΥΚΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΝΤΟΛΑΙΜΑΚΗΣ
ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου