Στις Σιταποθήκες σταμάτησε το αήττητο της Προοδευτικής

Ψυχωμένη η Α.Ε. Μ.Αετού/Ολυμπιάδας -  κατώτερη του αναμενόμενου οι Κορυδαλιώτες 
Παίζοντας ψυχωμένα και δείχνοντας ότι ήθελε περισσότερο την νίκη η Α.Ε. Μ.Αετού/Ολυμπιάδας έφθασε στο 2-1 επί της μέχρι πρίν λίγο αήττητης Προοδευτικής που είναι γεγονός ότι παρουσιάσθηκε κατώτερη του αναμενόμενου, κατώτερη των μέχρι τώρα εμφανίσεων  της.

 Το παιχνίδι που έγινε παρουσία 600 φιλάθλων των δύο ομάδων, είχε πάθος,  δύναμη, κι έγινε συναρπαστικό πρός το τέλος του β΄ ημιχρόνου, όταν η Προοδευτική θα μπορούσε να τουλάχιστον να πάρει την ισοπαλία.
 Άψογη η εικόνα  μέσα στον  αγωνιστικό χώρο, ωστόσο στην εξέδρα δεν έλειψαν οι συρράξεις ανάμεσα σε φιλάθλους των δύο ομάδων, μάλιστα για κάποιο διάστημα  έπεσαν  αρκετές ψιλές, αλλά και μπουκαλοπόλεμος. 
 Μέτριο κι αμφίροπο το α΄ μέρος με την Προοδευτική να ανοίγει το σκορ στο 22΄ με κοντινή προβολή του  Aνταλή κι αφού η μπάλα αιφνιδίασε την γκολκήπερ Γεωργόπουλο μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους 200 και πλέον  φίλους της ΠΡΟΟ που δημιούργησαν την γνωστή τους ατμόσφαιρα.
 Οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση στο  40΄ όταν ο Λόης από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ, αλλά στο 43΄  ο Γκούβερος σε φάση διαρκείας με κοντινό σούτ   έφερε το παιχνίδι στα ίσα, για να έχουμε  έντονους πανηγυρισμούς αυτήγ την φορά από τον κόσμο των Αμφιαλιωτών.
 Στην επανάληψη  η Α.Ε. Μ.Αετού έχοντας σε  μεγάλη μέρα τον Χρήστο Πέρρο, που πότε από αριστερά , πότε από τα δεξιά δημιούργησε ρήγματα, έφθασε στο 2-1 με πέναλτι του Μελαμπιανάκη στο  56 ΄, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Πέρρος σε καθαρή ανατροπή του.Η Προοδευτική  είχε ένα διάστημα νεκρό, ωστόσο μπρός στο φάσμα της ήττας αφυπνίσθηκε στα τελευταία λεπτά και πίεσε.
 Για να φθάσουμε στο 88΄ όταν ο Χόρτσας από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, και με τον Καρυοφύλη κοντά στην φάση να υποδεικνύει  οφ-σαιντ και χέρι, απόφαση που ξεσήκωσε τους Προοδευτικάνους.
 Ωστόσο στο 1΄ λεπτό των καθυστερήσεων ο Φώσκολος επιχείρησε μπουκάρισμα κατά μέτωπο, για να τον ανατρέψει ο Τρουμπούνας  με τον Καρυοφύλη να υποδεικνύει πέναλτι , και αποβολή του Τρουμπούνα .
 Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο νεαρός Παπακωνσταντίνου, αλλά ο γκολκήπερ Γεωργόπουλος τον ψάρεψε κι απέκρουσε σε κόρνερ.
 Από τους νικητές κορυφαίος ο Πέρρος  και πολύ καλοί οι Μαντούβαλος, Γκούβερος, Ίγκλι, Τρουμπούνας, Δακουτρός. Από την Προοδευτική που  είχε  αρκετούς υστερήσαντες πάλεψε ο Φώσκολος, ο Καρποντίνης
Αρκετά καλός ο διαιτητής   Καρυοφύλης σε ένα παιχνίδι με αρκετές δύσκολες φάσεις, οι της Προοδευτικής φωνάζουν για την φάση του ακυρωθέν γκολ, αλλά ο ρέφερι ήταν πολύ κοντά στην φάση.
Α.Ε. Μ. ΑΕΤΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Γεωργόπουλος, Γρηγοράκος, Ίγκλι, Τρουμπούνας, Δακουτρός, Μαντούβαλος, Μελαμπιανάκης( 67΄Αχλαδιώτης), Γκούβερος, Λόης(83΄ Σαλκετζής), Πέρρος, Διάκος.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ: Ζήνωνος,  Ανταλής, Αρκούδας, Ζίζηλας, Καράκαλος(60΄ Κολιούσης), Κοσμάς(60΄Τσιάνος), Πασπακωνσταντίνου, Καρποντίνης, Φώσκολος, Μιρτσέα, Ζελέκου( 84΄ Χόρτσας),

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου