Δύσκολα η Προοδευτική 1-0 τον Αετό Κορυδαλλού

Χάρη σε ένα γκολ που σημείωσε στο 83΄ ο νεαρός Ζελέκου με ωραίο σούτ έξω από την  μεγάλη περιοχή η Προοδευτική έλυσε σήμερα το γόρδιο κοσμό του Αετού Κορυδαλλού κερδίζοντας το τοπικό ντέρμπι με 1-0 και πάει στο μεγάλο προσεχές ντέρμπι με το Κερατσίνι με την διαφορά στον ένα βαθμό.
 'Εγινε ένα δυνατό παιχνίδι, με ένταση, ενώ δεν έλειψαν και τα επεισόδια. 


 Ασφαλώς η νίκη  της Προοδευτικής  ήρθε δύσκολα, αφού ο Αετός στάθηκε καλά αμυντικά  κλείνοντας τους διαδρόμους πρός την εστία του.
 Ωστόσο οι βυσσινί, με τον αέρα της έδρας, και το φανατικό κοινό τους πίεσαν στην επανάληψχη, για να έρθε η λύτρωση  όπως προείπαμε στο 83΄
 Ο Φώσκολος είχε κεφαλιά στην δοκό του Αετού  στο 73΄, ενώ οι της Προοδευτικής ζήτησαν πέναλτι  στο β΄ μέρος σε χέρι αμυντικού του Αετού από την διαιτητή Λαμπαδαρίου, που έδειξε να συνεχισθεί το παιχνίδι.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Ζήνωνος, Ζαφειράτος, Αρκούδας, Καράκαλος, Ζίζηλας, Καρποντίνης, Ζελέκου(87΄ Κολιούσης),Κοσμάς,Φώσκολος, Μιρτσέα( 77΄ Τσιάνος), Χόρτσας(65΄ Παπακωνσταντίνου)
ΑΕΤΟΣ:Κρασσάς,Σύρμας(87΄ Τομάζος) Καράμπελας,Κολώνης, Μπερίσα, Καφαλίδης, Τουλουβασίλης, Σιδηρόπουλος, Μπαμπουλάκης,Μούτσας, Καράκος.
:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου