Συντριβή στις Αρχάνες....

Μέσα σε ένα καταστροφικό δεκάλεπτο (20-30΄)κατέρευσε ο Ατρόμητος Πειραιά, και γνώρισε την συντριβή με 5-1 στις Αρχάνες από τον Γιούχτα.
Ωστόσο τίποτε στο ξεκίνημα του αγώνα δεν  φανέρωνε  αυτή την συνέχεια, αφού το ματς  αρχικά ήταν αμφίροπο.
Όμως στο 22′  δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Γιαννουλάκη το οποίο αμφισβήτησαν  οι Πειραιώτες.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Ηλιόπουλος ο οποίος ευστόχησε κάνοντας το 1-0. Στο 27′ και από  λάθος στην  άμυνα του Ατρόμητου, ο Παχάκης έβγαλε την σέντρα, οι αμυντικοί του Ατρομήτου δεν απομάκρυναν  και ο Ηλιόπουλος από κοντά έκανε το 2-0. Στο 30′ ήρθε και το τρίτο γκολ της ομάδας των Αρχανών όταν από εκτέλεση κόρνερ του Μυλωνά ο Χαλκιαδάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις του α΄ μέρουςο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του  Γεωργιάδη. Ο Στρατής εκτέλεσε το πέναλτι με τον Δημαράκη να αποκρούει και στην επαναφορά ο Γεωργιάδης με δυνατό σουτ μείωσε σε 3-1.
 Προσπάθησε στην συνέχεια ο Ατρόμητος, αλλά ο Γιούχτας στην κόντρα  ήταν φωτιά, έτσι  στο 63′ ο Ρόβας από κοντά έκανε το 4-1 ενώ το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε στο 69′ όταν ο Παχάκης έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά και έβγαλε την σέντρα με τον Ρόβα να πιάνει ένα πανέμορφο μονοκόμματο σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.
Στο 76′ από εκτέλεση κόρνερ του Στρατή ο Μηλιώνης έχασε μοναδική ευκαιρία, ενώ στο 84′ ακυρώθηκε γκολ του Μαντζώρου ως οφσάιντ.
Από την διαιτησία του Χρυσού( Χανίων) έχει παράπονα ο Ατρόμητος.
ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Δημαράκης, Κασσωτάκης, Χαλκιαδάκης, Σεληνιωτάκης, Παναγιωτόπουλος, Παχάκης, Δωματάς (75′ Κωνσταντίνου), Κορτσινίδης, Ηλιόπουλος (60′ λτρ Ρόβας), Μιχελακάκης (73΄Παπαδιός), Μυλωνάς.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παπαδόπουλος, Σαμαράς (9′ λτρ Νταλάκος), Γιαννουλάκης (35′ Κάλφας), Ματσώρος, Μηλιώνης, Στρατής, Σουλελές, Καψαπόδας, Αργυρίου, Γεωργιάδης, Μυλωνάς (62′ Παυλόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου