Πήρε και Ρόππα ο Ιωνικός

Μετά την απόκτηση του μέσου Ιάσωνα Κόκαλη, o Iωνικός πραγματοποίησε ακόμη μιά μεταγραφή.
 Συγκεκριμένα απέκτησε τον γτκολκήπερ Αργύρη Ρόππα, στην προσπάθεια του να καλύψει το κενό που δημιουργείται με τον τραυματισμό του Ριγανά.

Αναβολή και στα Τοπικά

Ούτε και στα τοπικά πρωταθλήματα και ασφαλώς και στον Πειραιά θα έχουμε αγώνες το Σαββατοκύριακο, αφού με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, του ιδίου του Υπουργού κ. Ιωάννη Ανδριανού  και η οποία αποστάλθηκε στην Ε.Π.Ο. και σε όλες τις Ενώσεις της χώρας γίνεται γνωστό ότι αναβάλλονται όλοι οι επίσημοι αθλητικοί

Αναβολή της προσεχούς αγωνιστικής

Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της προσεχούς αγωνιστικής, λόγω του θανάτου του οπαδού του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη που έπεσε θύμα της οπαδικής βίας στον αγώνα με τον Ηρόδοτο. 

Έφυγε" ο Κώστας Κατσούλης

Δεν τα κατάφερε  ο Κώστας Κατσούλης..πάλεψε για να παραμείνει στη ζωή, όμως δεν τα κατάφερε. Ο 46χρονος, που χτυπήθηκε στα επεισόδιαστο ματς Ηρόδοτος-Εθνικός, "έσβησε" τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/9) στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Η κατάστασή του Κατσούλη ήταν άσχημη λόγω των

Πάρτι στον Γιoύχτα έκανε η Βάρη

 Πάρτι έκανε στο Ηράκλειο ο Κ. Αστέρας Βάρης συντρ/ίβοντας τον τοπικό Γιούχτα, και παίορτνοντας εύκολη πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.
Μόλις στο 2΄ ο Καζαντζής έβγαλε ωραία  σέντρα και ο Κωνσταντίνου έκανε  το 0-1.

Τα αποτελέσματα στο Κύπελλο



Και η επόμενη φάση
 Μάλλον δεν έχει ξαναγίνει αυτό, καθώς στους  αγώνες του κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής  πέρασαν και 6 φιλοξενούμενες ομάδες με 6 "διπλά".
 Χαρακτηριστικό ότι αποκλείσθηκαν και οι 5 Κρητικές ομάδες.

Ο Ιωνικός 2-1 στα Ιλίσσια

 Ο Ιωνικός πέρασε από τα Ιλίσσια κερδίζοντας με 2-1 τον Ηλυσιακό, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού, όπου θα υποδεχθεί τηνν Τριγλία Ραφήνας.
 Καλύτερος σε γενικές γραμμές ο Ιωνικός απέναντι στον νεανικό Ηλυσιακό που παρατάχθηκε χωρίς του Παραρά, Κάμπα, Τζώρτζη, Χατζηγιαννάκο, και τον νεοαποκτηθέντα Λουσαράκη.
 Ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ στο 9΄ με ωραίο σούτ του Μαρή

Kαλή αρχή για Κερατσίνι- Ικαρο- Περαμαικό- Χαραυγή

Tα αποτελέσματα στον Πειραιά
Τα φαβορί ξεκίνησαν ιδανικά την σεζόν σημειώνοντας εύκολες νίκες, μιλάμε ασφαλώς για το Κερατσίνι τον Ίκαρο, την Χαραυγή, τον Περαμαικό, τον Αμπελακιακό.
Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα είναι :
 Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εύκολα ο Εθνικός 3-1 στην Ιεράπετρα

Σχετικά εύκολα ο Εθνικός πέρασε από την Ιεράπετρα κερδίζοντας την τοπική Αναγέννηση με 3-1 παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου.
Ο δυνατός αέρας και τη έντονη βροχόπτωση πριν και κατά την διάρκεια της αναμέτρησης δεν βοήθησε τους 22 ποδοσφαιριστές να παίξουν με την μπάλα κάτω καθώς το γήπεδο ήταν πολύ βαρύ.

Αχτύπητος ο Ατρόμητος 3-2 στον ΠΑΟΚρουσώνα

Αχτύπητος φέτος ο Ατρόμητος Πειραιά, κέρδισε με 3-2 τον ΠΑΟΚρουσώνα στην  Κρήτη και συνεχίζει στο κύπελλο, σε ένα παιχνίδια που έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες αφού προηγήθηκε καταρακτώδη βροχή.
Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλύτερα και μόλις στο 3΄άνοιξε το σκορ  με εκτέλεση πέναλτι  του Τριανταφύλλου(το κέρδισε

Σοκ με Ριγανά στον Ιωνικό

Σοκ στον Ιωνικό με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του γκολκήπερ Γιάννη  Ριγανά στην χθεσινή προπόνηση των Νικαιωτών.
 Ο νεαρός  αξιόλογος γκολκήπερ έπεσε άτσαλα στο έδαφος σε μιά έξοδο του για να τραυματισθεί στον αυχένα του.
 Είναι χαρακτηριστικό ότι όλη η ομάδα του Ιωνικού πάγωσε όταν είδε στο έδαφος τον Ριγανά, με τον πολύπειρο άσσο Θανάση Τσίγκα να του

Σε αδιέξοδο και πάλι ο Μανδραικός

Σε αδιέξοδο και πάλι ο Μανδραικός, αφού το διοικητικό πρόβλημα παραμένει και πάλι άλυτο.
 Ο Σπύρος Μαραθωνίτης που είχε αναλάβει την προεδρία του συλλόγου, αποχώρησε, αφού όπως αποδείχθηκε το καράβι ήταν μεγάλο, και οι φουρτούνες πολλές..
 Είχαν προηγηθεί κι άλλες αποχωρήσεις, κι ασφαλώς το κλίμα

Ποιά Γ΄ Εθνική!! Η σούπερ Α΄ Πειραιά ξεκινά

Ίσως το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων  στην  Α΄ Κατηγορία ξεκινάει σήμερα στον Πειραιά.
Και στους δύο ομίλους υπάρχουν ομάδες ισχυρές, ενισχυμένες με γνωστούς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που ασφαλώς θα προσδώσουν μιά διαφορετική αίγλη στην  κατηγορία.

Το Πρόγραμμα του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής

Τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής θα διεξαχθούν αυτό  το Σαββατοκύριακο 27-28 Σεπτεμβρίου,κι ως εκ τούτου δεν υπάρχει δραστηριότητα για το πρωτάθλημα.
 Δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σαββάτο, πρόκειται για τις αναμετρήσεις ΠΑΟ Κρουσώνα - Ατρόμητου Πειραιά,και Αναγ. Ιεράπετρας - Εθνικού που θα ξεκινήσουν στις 15.30.

Διαζύγιο με Δεσποτίδη ο Αστέρας Κερατσινίου

Παρελθόν αποτελεί στον Αστέρα Κερατσινίου ο τεχνικός Γιάννης Δεσποτίδης με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία, χωρίς να γίνουν γνωστοί οι λόγοι του διαζυγίου.
Μάλιστα η διοίκηση του Αστέρα με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαριστεί τον  κ. Δεσποτίδη για την  μέχρι τώρα συνεργασία τους αλλά και την σημαντική του συμβολή στην περσινή άνοδο της ομάδας.

Ταφόπλακα για την "δικομματική" ο ΕΝΦΙΑ

Ταφόπλακα στην δικομματική κυβέρνηση φαίνεται πως θα είναι ο ΕΝΦΙΑ, ο οποίος «ενεργοποιεί» και πάλι τους αγανακτισμένους πολίτες.
Με αφορμή το νέο χαράτσι, αλλά αιτία τη συνολικότερη κυβερνητική φορολογική πολιτική, ένα πλήθος συλλογικοτήτων συντονίζει τη δράση του με στόχο την ανάπτυξη δράσεων για

Σαββάτο, Εθνικός κι Ατρόμητος

Τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής θα γίνουν το προσεχές Sαββατοκύριακο 27-28 Σεπτεμβρίου,κι ως εκ τούτου δεν υπάρχει δραστηριότητα για το πρωτάθλημα.
Αναφορικά με τα παιχνίδια του 4ου ομίλου, να σημειώσουμε ότι το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου αρχικά ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ατρόμητος Πειραιά, ωστόσο όπως

Εντυπωσιακή η παρουσίαση της Νίκαιας


Την Δευτέρα το βράδυ στο εμπορικό κέντρο Athens Heart Mall, η ΑΕ Νίκαια παρουσίασε με επιτυχία το ρόστερ, τους χορηγούς και τη φανέλα της αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, ο γ.γ. κ. Γιάννης Σπάθας, ο υπεύθυνος Μεικτών, κ. Γιώργος Κουνιάς και το μέλος του Δ.Σ., κ. Λαπατάς. Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο πρόεδρος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πειραιά, κ. Νίκος Σιδηρόπουλος, ο πρόεδρος Παλαιμάχων

Καλοπήτα ο Ιωνικός

Ο Ηλίας Καλοπήτας είναι σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες ο νέος τεχνικός του Ιωνικού μετά το διαζύγιο με τον Κώστα Μπεχλιβανίδη.
 Ο Καλοπήτας ήταν μέχρι πρότεινος στον πάγκο των Τραχώνων, κι ασφαλώς η παρουσία του είχε κάνει αίσθηση  στη περσινή

Τέλος ο Μπεχλιβανίδης στον Ιωνικό

Παρελθόν αποτελεί στον Ιωνικό ο τεχνικός Κώστας Μπεχλιβανίδης με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία μετά την ήττα της Νικαιώτικης ομάδας στην Ραφήνα.
 Και δεν  είναι τόσο η ήττα, όσο οι μέτριες εμφανίσεις του Ιωνικού  στους μέχρι τώρα αγώνες του συλλόγου.

"Άγιο" είχε ο Χολέβας

Ενεπλάκη σε σοβαρο τροχαίο
Άγιο είχε σήμερα το  μεσημέρι ο  Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Πειραιά κ. Κώστας Χολέβας, ο οποίος ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Μοσχάτο.
 Συγκεκριμένα ο κ.Χολέβας  μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου Καστέλλα - Νίκη Ρέντη, πήρε το αυτοκίνητο το, για να  μεταβεί στο σπίτι του.

Στο ρελαντι ο Ατρόμητος 2-0 τον ΠΑΟΚρουσώνα

Επιβλητικός ο Ατρόμητος Πειραιά κέρδισε εύκολα  με 2-0 τον ΠΑΟΚρουσώνα, που σε καμμιά  στιγμή δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τον ρυθμό της Καμινιώτικης ομάδας , που κυριολεκτικά έκανε ότι ήθελε  μέσα στο γήπεδο, και το τελικό σκορ 2-0 κολακεύει τους Κρητικούς.
 Είναι χαρακτηριστιοκό ότι ο γκο

Ο Χρυσάφης καθάρισε στην Τριγλία τον Ιωνικό

Ένα πολύ ωραίο τέρμα που σημείωσε ο Γιάννης Χρυσάφης -  πέρυσι φορούσε την φανέλα της Νικαιώτικης ομάδας, ήταν αυτό πυο  έκρινε την αναμέτρηση της Τριγλίας  με τον Ιωνικό.
 Η ομάδα της Ραφήνας ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος και ευτύχησε να προηγηθεί στο 34', όταν ο Χρυσάφης με δυνατό σουτ από τα 20 μέτρα έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας

Καλή αρχή η Προοδευτική 3-0 τον Αετό Κορυδαλλού

Καλή αρχή για την ιστορική Προοδευτική στις αλάνες του Πειραιά, κερδίζοντας  με 3-0 τον Αετό Κορυδαλλού στην β΄φάση του κυπέλλου, ένα παιχνίδι που  παρακολούθησαν κάπου 500 φίλαθλοι.
Μόλις στο 6΄ οι  "Βυσσινί" άνοιξαν το σκορ με δυνατή κεφαλιά του Ζίζηλα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μιρτσέα, ενώ ο Αετός πίεσε στην συνέχεια  και δημιούργησε  δυο τρεις πολύ

Επεισόδια στο Καυταντζόγλειο


Μετά την συντριβή του Άρη

 Ο Καμπανιακός παίζοντας ως γηπεδούχος στο Καυταντζόγλειο, και μπροστά σε περισσότερους από 5000 φίλους του Άρη συνέτριψε με 3-0 τον Άρη δημιουργώντας  έντονο προβληματισμό στις τάξεις της ιστορικής ομάδας.
Φυσικά αυτή η ήττα δεν… άρεσε καθόλου στους οπαδούς της

Μοιρασιά Εθνικού - Κηφισιάς

Στο 0-0 έμειναν  ο Εθνικός και η Κηφισιά σε ένα δυνατό, και με αρκετές φάσεις παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Μοσχάτου παρουσία περίπου 700 φιλάθλων.
 Στο α΄ μέρος η Κηφισιά βγήκε πολλές φόρες στην κόντρα και θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ, ωστόσο ο γκολκήπερ Βουτσινάς, ήταν εξαιρετικός όποτε χρειάστηκε.

Ζευγάρωσαν Κισσαμικός - Ηρόδοτος



Ο Κισσαμικός και ο Ηρόδοτος ζευγάρωσαν τις νίκες τους σήμερα, ενώ αντίθετα  ο Ιωνικός απογοήτευσε στην Ραφήνα χάνοντας από την τοπική Τριγλία με 0-2.
Ουσιαστικός ο Ατρόμητος κέρδισε εύκολα τον ΠΑΟΚρουσώνα  με 2-0 αντί για 5-0.
 Αναλυτικά τα  σημερινά αποτελέσματα στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής:

Το Κερατσίνι 3-0 την Κύπρο



Επιβλητικό το Κερατσίνι (που φέτος δείχνει ικανό για μεγάλα  πράγματα) κέρδισε με 3-0 την Κύπρο Κορυδαλλού που για 70  λεπτά στάθηκε με αξιώσεις.
 Ο Αντώνης Κουρκούτης με ένα εξαιρετικό τέρμα στο 10΄ άνοιξε το σκορ ενώ στο 71΄ Αγγελάκης σημείωσε το 2-0, για να γράψει το τελικό 3-0 ο ο Μάλλης στο 73΄ .
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Φουρναράκη

Τα Αστέρια την έκπληξη


Τα Αστέρια Δραπετσώνας ομάδα Β΄ Πειραιά έκαναν την έκπληξη ,  αφού κέρδισαν και απέκλεισαν  με 2-1 τον Α.Ο.Πειραιά ( ομάδα Α΄ Κατηγορίας)
Αναλυτικά είχαμε στους σημερινούς αγώνες του Κυπέλλου:

Από τον Ιωνικό στην Λάρισα!!!

Τεχνικός Διευθυντής στον "κάμπο" ο Πασπαλιάρης
Παρελθόν αποτελεί στον Ιωνικό εδώ και ορισμένες ημέρες ο Ανδρέας Πασπαλιάρης, ο οποίος είχε  ένα ρόλο υπευθύνου των γραφείων της Νικαιώτικης ομάδας.

Τελειώνει ο Αναστασίου - "προ των πυλών ο Τσιώλης"

Τελειώνει σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες ο Γιάννης Αναστασίου στον Παναθηναικό, αφού υπάρχουν πλέον  σοβαρά παράπονα  από την γενικότερη εικόνα της ομάδας.
 Ειδικά αν το  αυριανό παιχνίδι  με τον Πλατανιά δεν είναι νικηφόρο τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η λύση της συνεργασίας με τον νεαρό τεχνικό

Στον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα ο Ηρόδοτος

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας επιλήφθηκε των γεγονότων που εξελίχησαν στον πρόσφατο αγώνα Γ΄ Εθνικής Ηροδότου - Εθνικού, και ήδη κάλεσε σε απολογία την Κρητική ομάδα, ενώ σίγουρα ανάλογη κλήση θα υπάρξει από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Αποχώρηση Κάπουα από την Μάνδρα

Πριν καλά - καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα και τα πόργανα άρχισαν στην Μάνδρα όπου τα πράγματα δεν φαίνεται να τσουλάνε.
 Συγκεκρειμένα σήμερα το πρωί έκανε γνωστή την αποχώρηση του ο Γιώργος Κάπουας από το πόστο του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου.
 Ο ίδιος σε δήλωση του ανέφερε τα εξής:" 

Οι διαιτητές στον 4ο όμιλο


Ένσταση κατέθεσε ο Εθνικός

Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Ηρόδοτο κατέθεσε  η διοίκηση του Εθνικού Πειραιά, ένσταση η οποία κατατέθηκε στην ΕΠΟ και με την οποία οι Πειραιώτες ζητούν τον μηδενισμό του Ηρόδοτου όπου είχαμε τα δραματικά γεγονότα, με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του φιλάθλου Κώστα Κατσούλη.

Οι φωστηροάσχετοι και η Αλικαρνασός!!

Η πρόσφατη τραγωδία στην Αλικαρνασό ήρθε να μας υπενθυμίσει ορισμένα βασικά πράγματα τα οποία κάποιοι φωστηροάσχετοι αγνόησαν, μπροστά  στον βωμό της δήθεν αναβάθμισης του ποδοσφαίρου.
 Της συρίκνωσης  και καλά της Γ΄ Εθνικής δήθεν για οικονομικούς λόγους - μόνο που  την λεζάντα δεν την πληρώνουν οι της Ομοσπονδίας, ή της πολιτείας, αλλά οι παράγοντες που πληρώνουν το πάθος τους,   με την τσέπη τους.

Αγγελόπουλος: "Έτσι δεν ξανακατεβαίνουμε Κρήτη"

 Την  παραδειγματική τιμωρία των φυσικών - ηθικών αυτουργών ζητάει ο Εθνικός
 
Συναντήσεις, τόσο  με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Μώραλη ,όσο  και με τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ.Γαβρίλη ,  πραγματοποίησε  σήμερα ο Πρόεδρος της ομάδας μας  Αλέξης Αγγελόπουλος .

Η επίσημη παρουσίαση της Νίκαιας

Είναισίγουρο ότι αλλάξει επίπεδο η Α.Ε. Νίκαια, που όχι μόνο έκανε επαγγελματικές μεταγραφές αλλά φροντίζει και να λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, κάτι που αποδεικνύει και η ανακοίνωση που εξέδωσε οι σύλλογος:
"Η ΑΕ Νίκαια, λίγες μέρες πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, σας προσκαλεί στην ανοιχτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί Δεύτερα 22 Σεπτεμβρίου 8μμ στο γνωστό

Κίνδυνο αποβολής αντιμετωπίζει ο Ηρόδοτος

Με πολύ βαριά καμπάνα απειλείται σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες η ομάδα του Ηρόδοτου, μετά τα όσα  δραματικά συνέβησαν στον πρόσφατο αγώνα με τον Εθνικό, που είχαν σαν αποτέλεσμα τον σοβαρότατο

Για απόπειρα αθρωποκτονίας κατά συρροή οι διώξεις

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναουτουργία σε αθλητική εγκατάσταση διώκονται οι τρεις συλληφθέντες οπαδοί του Ηροδότου για τα επεισόδια, την Κυριακή, στον αγώνα Ηρόδοτος – Εθνικός. 

Στο πλευρό του Εθνικού ο Ιωνικός

Με αφορμή τα όσα εξελίχθησαν  χθές  στηνμ Αλικαρνασό και τον σοβαρό τραυματισμό μελών του Εθνικού Περιραιά  ο επίσημος Ιωνικός προχώρησε σε ανακοίνωση συμπαράστασης, η οποία έχει ως εξής:
'"Η Διοικητική Επιτροπή του Ιωνικού εκφράζει τον αποτροπιασμό και την θλίψη της για την εγκληματική επίθεση στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, σε βάρος των

Αγγελόπουλος:"Ανεπαρκείς η αστυνομία κι ο διαιτητής"

Σφοδρές καταγγελίες του προέδρου του Εθνικού Αλέξη Αγγελόπουλου κατά του διαιτητή του αγώνα με τον Ηρόδοτο μιλώντας στο gazzetta.gr. «Είπε στην γιατρό να γυρίσει και να συνεχιστεί ο αγώνας. Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά εναντίον του».
Δεν μπορούσε να πιστέψει το τι έγινε στο γήπεδο της Αλικαρνασσού ο πρόεδρος του Εθνικού Αλέξης Αγγελόπουλος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό του άτυχου φίλου των «κυανόλευκων», που χαροπαλεύει μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από ομάδα τριάντα ανεγκέφαλων.

Μαύρη πρεμιέρα.........



 
Τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στις κερκίδες του γηπέδου της Αλικαρνασού στην διάρκεια του αγώνα Ηρόδοτου - Εθνικού στιγμάτισαν την σημερινή πρεμιέρα του  πρωταθλήματος, με έναν 47χρονο φίλαθλο του Εθνικού Πειραιώς τον Κωνσταντίνο Κατσούλη να νοσηλεύεται σε δραματική κατάσταση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, και να δίνει... μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, με τους γιατρούς να κάνουν υπεράνθρωπες

Με το δεξί ο Ιωνικός 2-0 την Ιεράπετρα

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα ο Ιωνικός κερδίζοντας με 2-0 την Αναγ. Ιεράπετρας στην Νεάπολη μπροστά σε περίπου 800 φιλάθλους του.
 Ο Ιωνικός  βρήκε απέναντι του την συμπαθή ομάδα της Ιεράπετρας που έπαιξε μαζική άμυνα και δεν έκανε την παραμικρή φάση, ωστόσο και ο ίδιος  είχε μέτρια απόδοση στο ά μέρος, ενώ καλυτέρεψε την εικόνα του στην επανάληψη στο β΄ μέρος όταν   έφθασε στα δύο τέρματα του.

Με τεχνητά μέσα κρατείται στη ζωή ο 47χρονος φίλαθλος του Εθνικού

Και δεύτερος φίλαθλος του Εθνικού στο νοσοκομείο

Δραματική είναι η κατάσταση του 47χρονου φίλαθλου του Εθνικού που νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσομομείο του Ηρακλείου.
 Όπως γνωστοποίησε η πλευρά του Εθνικού, πρόκειται για  τον Κωνσταντίνο Κατσούλη κάτοικο Πειραιά, ο οποίος κρατιέται στην ζωή με τεχνητά μέσα, ωστόσο τα νέα είναι  πολύ άσχημα 

Σοβαρά επεισόδια στην Αλικαρνασό




Τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στις κερκίδες του γηπέδου της Αλικαρνασού στην διάρκεια του αγώνα Ηρόδοτου - Εθνικού στιγμάτισαν την σημερινή πρεμιέρα του  πρωταθλήματος, με έναν φίλαθλο του Εθνικού Πειραιώς να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Στην Νίκαια και ο Μαλιώρης

Ακόμη μιά εξαιρετική μεταγραφή για την Νίκαια, που φαίνεται ξεκάθαρα ότι βάση πλώρη για να χτυπήσει το πρωτάθλημα.Νέο μεταγραφικό απόκτημα ο αμυντικός μέσος Γιάννης Μαλλιώρης, αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:
Η ΑΕ Νίκαια ανακοινώνει την συνεργασία της με τον νεαρό

Πρεμιέρα στην Νίκαια με Ιεράπετρα

Στην μάχη του πρωταθλήματος ρίχνεται σήμερα το απόγευμα ο Ιωνικός που  θα υποδεχθεί την Αναγ. Ιεράπετρας, σε ένα παιχνίδι που σίγουρα κρύβει δυσκολίες.
 Η Αναγένηση δεν είναι αμελητέα ποσότητα, και μάλιστα στην επίθεση  υπάρχουν δύο πολύ αξιόλογοι ποδοσφαιριστές ο φορ Δεδελετάκης, κι ο ακραίος Μπιλίτσης.

Ολη η Ελλάδα ερωτευμένη με την Άννα

Να πάτε στον Χαρδούβελη και να του πείτε να πάει να γαμ... Mετά από αυτό δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι όλη η Ελλάδα θέλει να κάνει έρωτα με την Αννα Καραμανλή.
Άνδρες και γυναίκες. Η Άννα είναι το νέο απόλυτο sex sympol της Βουλής.

Το Κυριακάτικο πρόγραμμα στην Γ΄ Εθνική

 Στην σέντρα την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής, καθώς θα διεξαχθούν οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής – με ώρα έναρξης 17.00.
 Δύο παιχνίδια για  συγκοινωνιακούς λόγους θα ξεκινήσουν νωρίτερα πρόκειται για την αναμέτρηση του 3ου ομίλου Πανελευσινιακός – Ζακυνθιακός( 14.30), και την αναμέτρηση του 4ου ομίλου Ηρόδοτος – Εθνικό Πειραιά ( 15.00).

Κανονικά η σέντρα το Σαββατοκύριακο

Κανονικά θα διεξαχθεί η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής την ερχόμενη Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, αφού ξεπερνιούται όλα τα θέματα που υπήρχαν κυρίως με την αδειδότηση των γηπέδων- όπου ως γνωστόν εδόθη παράταση.
 Κανονικά αναμένεται να γίνει και η πρεμιέρα στον 1ο