"Μπλέκει" ο Εθνικός 1-1 με ΗΡόδοτο

Mπλέκει για τα καλά ο Εθνικός σε ότι αφορά την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία, αφού για άλλη μιά φορά, άλλη μιά Κυριακή μένει μακριά από την νίκη.
 Αυτήν την φορά κόλησε στο 1-1 απέναντι στον ψυχωμένο Ηρόδοτο που μάλιστα απείλησε τους Πειραιώτες ακόμη και με ήττα.

 Το ματς ξεκίνησε με μιά φλύαρη υπεροχή του Εθνικού, αλλά στο 38΄ ο Ηρόδοτος κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 38′ με μακρινό - έξυπνο σουτ του Κούρτι, μάλιστα δύο λεπτά αργότερα λίγο έλειψε ο Ηρόδοτος  να κάνει το 0-2, όταν ο Κοιλιάρας έχασε μοναδική ευκαιρία μόνος του με τον Βουτσινά, αλλά δεν έκανε καλό τελείωμα. Στο 60′ ήρθε η ισοφάριση για τον Εθνικό όταν από κόρνερ του Τογρού ο Μανάλης με κεφαλιά έκανε το 1-1 το οποίο ήταν το τελικό σκορ. 
 Ο Εθνικός ανέβηκε στην συνέχεια κι απείλησε με ένα καλο σούτ του Σταφσουλάι στο 65΄ που έφυγε άουτ, ωστόσο την μεγάλη ευκαιρία του αγώνα την είχε ο Ηρόδοτος στο 80΄ όταν ο Κούρτι εκμεταλεύθηκε λάθος του Κουκούλη, όμως το σουτ του νεαρού μέσου μπλόκαρε ο Βουτσινάς.
Καλή η διαιτησία του Δημητρόπουλου, στο 86΄απέβαλε τον Χαλκιαδάκη
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Γκορόγιας, Χαλκιάς (77′ Παυλόπουλος), Μακρής, Σαμιώτης, Κουκούλης, Μάναλης, Σταφσουλάι, Λύγκος, Σάμιος (46′ Γερόλυμος), Βελέτης (46′ Τογρού)
ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Παναγιωτίδης, Χαλκιαδάκης, Πρωτογεράκης, Χαρίτος, Ρουσσάκης, Μαυρίδης, Γενιτσαρίδης (71′ Προβιδάκης), Κούρτι, Μεράι (85′ Κλωνάρης), Κοιλιάρας, Πήλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου