Δύσκολα ο Ιωνικός 2-1 την Τριγλία

Σκούρα τα βρήκε ο Ιωνικός απέναντι στην πολύ καλά στημένη Τριγλία Ραφήνας, ωστόσο κάτι η βαριά φανέλα των Νικαιωτών κάτι η σκληροπυρηνική έδρα της  Νεάπολης μέτρησε στο τελικό 2-1 του Ιωνικού που τον διατηρεί σε τροχιά τίτλου.
 Ο Ιωνικός ευτύχησε να ανοιξει το σκορ μόλις στο 4΄ με εκτέλεση φάουλ του Κατσίκια, κι αφού ο γκολκήπερ της Τριγλίας ο  Παππάς φάνηκε να αιφνιδιάζεται και να μην μπορεί να αντιδράσει.

 Το γρήγορο γκολ αντί να ανεβάσει τους Νικαιώτες μάλλον τους αποσυντόνισε, αφού έδειχναν να μην πατάνε καλά.
 Ωστόσο στο 31΄  ένα καλό σούτ του Γιακούμπι έφυγε πάνω από την εστία της Τριγλίας, για να φθάσουμε στην τελευταία φάση του α΄ μέρους, ότα ο Χρυσάφης εκτέλεσε ένα μακρινό φάουλ, εκεί  αδράνησε η αμυντική γραμμή του Ιωνικού, κι ο Βεστάκης με κεφαλιά δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Αδαμόπουλο ισοφαρίζοντας σε 1-1.
 Στην  επανάληψη ο Ιωνικός πίεσε, αλλά και πάλι δεν ήταν σε καλή μέρα, μάλιστα  η Τριγλία στο 51΄  έφθασε στο 1-2 που ακυρώθηκε με υπόδειξη του  βοηθού Σκούρα ως οφ- σάιντ.
 Ο Μάντζης μπήκε από τα αριστερά   στην μικρή περιοχή, δεν πλάσαρε, αλλά προτίμησε να πασάρει στον Βεστάκη που ναι μεν έστειλε την  μπάλα στα δίχτυα,αλλά ο βοηθός είχε σηκώσει έγκαιρα την σημαία.
 Στο 54΄ ένα καλό σουτ του Λοζίδη απέκρουσαν τα  σώματα των αμυντικών της Τριγλίας, ενώ στο 73΄ καταπληκτική ατομική ενέργεια του Σκαφτούρου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, όμως το πλασέ που επιχείρησε δεν ενόχλησε τον Παππά, που  απέκρουσε σταθερά την μπάλα.
 Τελικά φθάσαμε στο 80΄ όταν ο Γιακούμπι  μέσα στη περιοχή της Τριγλίας, αλλά πλάγια αριστερά, έγινε αποδέκτης της μπάλας, έπιασε ένα χλιαρό σούτ που λογικά δεν θα μπορούσε να απειλήσει τον Παππά, ωστόσο ο τερματοφύλακας της Ραφηνιώτικης ομάδας έγινε ο μοιραίος παίχτης,  μιάς και η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του για να καταλήξει στα δίχτυα, και να λυτρώσει έτσι τους περιπου 700 Νικαιώτες..
 Λίγο αργότερα ο Κώστας Αδαμόπουλος απογειώθηκε κυριολεκτικά στο γάμα της εστίας του αποκρούοντας σε κόρνερ κεφαλιά του Μάντζη  αποσοβώντας έτσι την σίγουρη ισοφάριση.
 Καλύτεροι του Ιωνικού που πάντως δεν έθελξε με την απόδοση του οι Σκαφτούρος, Κατσίκιας, Κυριακίδης, ενώ βοήθησε και ο Γιακούμπι.
 Από την Τριγλία που και αυτήν φορά έδειξε στοιχεία ρολαρισμένης ομάδας,εκτός του  Λευτέρη Βεστάκη, που είναι από τα καλύτερα φορ της κατηγορίας, άρεσαν και οι Ντούμπερετ, Σκαφίδας, Μάντζης.
Σχετικά καλή η διαιτησία του Αθηναίου Γρίμμα
ΙΩΝΙΚΟΣ:Αδαμόπουλος,  Κατσίκιας, Αλεξανδρόπουλος, Παντελίδης, Κυριακίδης, Κρητικός, Ντούλιας(78΄ Δάρας), Λοιζίδης(60΄ Κοντογουλίδης), Σκαφτούρος, Καιμακούδης( 22΄ λ.τρ. Γιακούμπι), Σιμιτζής
 ΤΡΙΓΛΙΑ:Παππάς,Γκίκας, Μειμάρογλου(35΄ λ.τρ Σταμπέλος Ι.), Ντούμπερετ, Τσέπας, Σκαφίδας,Σταμπέλος Δ., Μάντζης,Βεστάκης, Χρυσάφης(70΄ Μίχος), Λαζούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου