Εισιτήριο τελικού η Προοδευτική με 0-0 κόντρα στην Οδηγήτρια

Το ένα εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά, εξασφάλισε η Προοδευτική με το βολικό γι΄ αυτήν 0-0 απέναντι στην  Οδηγήτρια.
 Έτσι σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα οι βυσσινί μπορούν να σκέφτονται ότι 'ήρθε η ώρα για ένα τίτλο και πάλι.
 Μέτριο και δυνατό το παιχνίδι στο γήπεδο της Νικαίας με περίπου 250
φιλάθλους των δύο ομάδων να βρίσκονται στις εξέδρες, αφού το σφοδρό κρύο εμπόδισε αρκετό κόσμο να παρακολουθήσει το ντέρμπι.
Η Οδηγήυρια είχε μια φλύαρη υπεροχή, χωρίς όμως η Προοδευτική να κινδυνεύσει ιδιαίτερα, μάλιστα σε δύο - τρείς αντεπιθέσεις της η ομάδα του Κορυδαλλού  δημιούργησε τι φάσεις για να σημειώσει τέρμα.
Στο 28' ο Δρίβας νίκησε  τον Ζελέκου στο τετ α τετ ύστερα απο όμορφη μπαλιά του Ραπτόπουλου, ενώ στο 90' ο Ψάρρης απέτυχε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Οδηγήτριας
Η Οδηγήτρια στο 66΄ σημείωσε γκολ με τον  Δημόπουλο το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε με υπόδειξη του βοηθού Σγαντζού, απόφαση που δημιούργησε αντιδράσεις απο πλευράς Οδηγήτριας.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι τον ημιτελικό σφύριξε  τελικά ο 4ος διαιτητής κ. Δημοσθένης Ορφανός, μιάς κι ο  Κώστας Καρυοφύλλης  που είχε  αρχικά  είχε ορισθεί, παρουσιάσθηκε στο  γήπεδο με σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι του.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ : Μένιος , Ζαφειράτος (58' Κολιούσης) , Μύρκος , Ζίζηλας , Καράκαλος , Τερλέλης , Ζελέκου , Νταφόπουλος , Φώσκολος , Κοσμάς ( 89' Ψάρρης) , Ραπτόπουλος (90' Τουρκοχωρίτης)
ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ : Δρίβας , Στρόμπουλος , Καμμένος , Κύριας , Μπουζάλι , Γκιόκα , Μουστάκας (72' Λιάρος) , Χατζάκης , Πλακάς (92' Τανκάς) , Δημόπουλος , Γλυνός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου