"Έμπαζε" ο Ιωνικός 0-2 από την Κηφισιά

Στην πιό κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος ο Ιωνικός δεν έπεισε ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση, χάνοντας από την Κηφισιά με 0-2 μέσα στην Νεάπολη πικραίνοντας  τον φίλαθλο κόσμο του που είναι αλήθεια έδωσε δυναμικό παρόν.
 Οι περισσότεροι από 1000 Νικαιώτες έσπρωξαν τους παίχτες του Ιωνικού, αλλά κάτι τα προσωπικά λάθη, κάτι η ατυχία, κάτι
2-3 λάθη της διαιτησίας έπαιξαν τον ρόλο τους στην διαμόρφωση αυτού του 0-2.
 Ο Ιωνικός μπήκε φουριόζος στο γήπεδο και στο 11΄ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Κρητικού, με τον Γουμάγια να βρίσκει την μπάλα πρίν χτυπήσει στην οριζόντια δοκό.
 Ωστόσο  από το σημείο αυτό το παιχνίδι έγινε άναρχο, με τους Νικαιώτες να προσπαθούν να δεισδύσουν στην άμυνα της Κηφισιάς και με τους Αθηναίους να μην έχουν καταφέρει να φανούν μέχρι το 33΄.
 Στο σημείο αυτό ο Βέρμπης που ήταν άφαντος μέχρι τότε..έκλεψε την μπάλα από τον Λοιζίδη,που καθυστέρησε να απομακρύνει - στην φάση υπάρχει  και  υποψία για χέρι του στράικερ της Κηφισιάς, ωστόσο ο ικανός  επιθετικός από πλάγια θέση δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Αδαμόπουλο γράφοντας το 0-1.
 Λίγο αργότερα σε γέμισμα από τα αριστερά ο Σκαφτούρος βρέθηκε στο έδαφος με τους Νικαιώτες να  ζητούν πέναλτι, ενώ στο 53΄ στην αντεπίθεση Θανόπουλος- Βέρμπης  προσπάθησαν να συνδυασθούν με τον Αδαμόπουλο  ίσα - ίσα να διώχνει σε κόρνερ.
 Σπουδαία ευκαιρία  με κεφαλιά του Σκαφτούρου στο 53΄ που απέκρουσε ο εξαιρετικός Γουμάγιας σε κόρνερ και στο 61΄  οι Νικαιώτες κέρδισας πέναλτι σε  ανατροπή του Καμαικούδη.
 Το πέναλντι εκτέλεσε ο Σκαφτούρος, όμως ο Γουμάγιας τον ψάρεψε και το απέκρουσε..
Από εκεί και πέρα ο Ιωνικός φάνηκε να μην μπορέι να το ξεπεράσει και η Κηφισιά σε κάθε αντεπίθεση ήταν κίνδυνος θάνατος.
 Μάλιστα στο 73΄ ο Βέρμπης ΄πεφυγε στην κόντρα έπιασε το συρτό σουτ για να απαοκρούει ο Αδαμόπουλος σε κόρνερ.
 Κοντά στην ισοφάριση και πάλι ο Ιωνικός στο 78΄ με κεφαλιά του Σκαφτούρου, ενώ στο 83΄ ο Παπάζογλου ελίχθηκε ωραία στην άμυνα των Νικαιωτών όμως από κοντά απέτυχε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 89΄ωραίο γέμισα του Κρητικού, δεν εκμεταλεύθηκαν τρείς παίχτες του Ιωνικού  σχεδόν φάτσα με το τέρμα της Κηφισιάς κι αμέσως μετά ο  Παπάζογλου εκμεταλεύθηκε ένα τσαφ του Παντελίδη  πήρε την μπάλα κι έδωσε έτοιμο γκολ στον Αντώνη Γιόνδη - άλλοτε παίχτη του Ιωνικού που δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να σπρώξει απλά την μπάλα στα δίχτυα και να γράψει το τελικό 0-2.
 Από την ομάδα της Κηφισιάς ξεχώρισαν οι Τσιμικλής, Τεγούσης, Γουμάγιας, κι ο Βέρμπης, ενώ από τον Ιωνικό καλύτερος ο Κρητικός, ενώ προσπάθησαν οι Μιχελής
Με λάθη η διαιτησία του Κέκελου(Αιτ/νίας)
ΙΩΝΙΚΟΣ:Αδαμοπουλος, Κατσικιάς, Παντελίδης, Δάρρας (64΄ Κοντογουλίδης), Κυριακίδης, Κρητικός,Ντούλιας( 64΄Γιακούμπι), Λοιζίδης( 46΄Κουσουρής), Σκαφτούρος, Μιχελής, Καιμακούδης
 ΚΗΦΙΣΙΑ:Γουμάγιας,  Στασινός(86΄  Παλιαρούτας), Καραμπάς, Τεγούσης,  Τσιμικλής, Ανδρίκος, Ματσούκας( 67΄ Γιόνδης), Δρυμούσης( 76΄ Παπάζογλου), Βέρμπης, Γκουτσούλας, Θανόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου