Κορυφή ο Πανελευσινιακός 4-0 την Αχαική

Μιά καλή προπόνηση ήταν για τον Πανελευσινιακό το  σημερινό 4-0 με την Αχαική που σε συνδυασμό με το 1-1 του Παναργειακού στα Μέγαρα έφερε την ομάδα της Ελευσίνας να συγκατοικεί πλέον στην κορυφή του 3ου ομίλου με τους Αργείτες.

Στο 17’ ο Κουσκουνάς σημάδεψε το δοκάρι, της Αχαικής αλλά δύο λεπτά αργότερα βρήκε δίχτυα κι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Κι αφού οι φιλοξενούμενοι στις δύο καλές στιγμές που είχαν στην πορεία δεν σκόραραν, ήρθε ο Δουκάκης να… κλειδώσει (31’) το τρίποντο των γηπεδούχων.
Ο Πανελευσινιακός ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 62’ με τον Γκεμίση, και στο 70΄ ο Κουσκουνάς και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμορφώνει το τελικό 4-0.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Πουρής, Κωνσταντινίδης,Παπαπαναγιώτου, Χαρούζα (57'Τσίγκρος), Ριζογιάννης,Μαρής(78'Μπουσινάκης), Δουκάκης, Μακρίδης, Κουσκουνάς, Γκεμίσης(78'Ευθυμιάδης), Φλίγκος.
ΑΧΑΪΚΗ: Δρακόπουλος, Ατματζίδης, Κωστής (80’ Καρρας), Πετροπουλος, Λαμπροπουλος, Γεωργιου, Γιοβανελης (45’ Νιαρος), Κυριαζόπουλος, Τεντοπουλος (60’ Φραγκουλιας), Δημητρακοπουλος, Αποσκιτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου