Δεν...μπλοφάρει η Ελληνική κυβέρνηση

Η Ευρώπη πρέπει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αποδείξει ότι είναι πολιτικός οργανισμός και όχι υποκατάστημα των Γερμανικών τραπεζών - Η ελληνική κυβέρνηση δεν λυγίζει και δεν μπλοφάρει - Συνεχίζει να υπερασπίζεται το δίκιο και συμφέρον του ελληνικού λαού.
Είναι πολλοί αυτοί που τις τελευταίες ημέρες κατηγόρησαν τον πρωθυπουργό ότι θα κάνει πίσω, ότι θα αρχίσει τις κωλοτούμπες και ότι δήθεν μπλοφάρει για να κερδίσει χρόνο έναντι των δανειστών.
Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το Μέγαρο Μαξίμου είναι ξεκάθαρες: Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπλοφάρει και δεν κάνει ούτε βήμα πίσω!
Όσο κι αν κάτι τέτοιο ακούγεται ενδεχομένως υπερβολικό ή προκαλεί αισθήματα φόβου σε κάποιους άλλους χρειάζονται ψύχραιμες σκέψεις.
Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος και δεν βοηθάει κανέναν. Όσο φοβάται η ελληνική κυβέρνηση, άλλο τόσο φοβούνται και οι δανειστές.
Ο τόπος έχει εκλεγμένη κυβέρνηση που ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει, πώς να το κάνει και μέχρι που να φτάσει.
Ο ελληνικός λαός και το Έθνος έχουν ζήσει στο παρελθόν πολύ χειρότερες στιγμές χωρίς ποτέ να λυγίσουν.
Όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να ενσπείρουν τεχνητή τρομοκρατία, κάτι τέτοιο δεν θα περάσει.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι ούτε ξέφραγο αμπέλι ούτε «τυλιχτάδικο» σαν κι αυτά τα υπαίθρια ενεχυροδανειστήρια που υπάρχουν έξω από τα καζίνο.
Η Ευρώπη είναι πολιτικός οργανισμός και δεν είναι τσιφλίκι ούτε της Μέρκελ, ούτε του Ντάισλεμπλουμ.
Αυτές τις κρίσιμες ώρες απαιτείται ψυχραιμία, εθνική ενότητα και σύνεση τόσο από τον λαό όσο και από την κυβέρνηση και ευτυχώς οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν την κοινή λογική που απαιτείται για να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου