Κέρδισε ο Ιωνικός στις καθυστερήσεις, αλλά....

Με τη ψυχή στο  στόμα κέρδισε τελικά ο Ιωνικός τον Γιούχτα με 3-2 ωστόσο και αυτή την φορά η εμφάνιση του ήταν το λιγότερο προβληματική.
Ασφαλώς ο πρωταγωνιστής του αγώνα, ήταν ο κεντρικός αμυντικός της Νικαιώτικης ομάδας ο Αλέξανδρος  Δάρρας, ο οποίος σημείωσε και τα 3 γκόλ της ομάδας του.

 Απέναντι σε μιά  περιορισμένων δυνατοτήτων ομάδα όπως ο Γιούχτας, ο Ιωνικός δεν μπόρεσε να παίξει  καλό ποδόσφαιρο, και κατάφερε να προηγηθεί στην εκπνοή του α΄ μέρος με μιά εντυπωσιακή καρφωτή κεφαλιά του Δάρρα μετά από εκτέλεση φάουλ  από τα αριστερά του Μιχελή.
 Σε αυτό το α΄μέρος ο Ιωνικός είχε ένα καλό σούτ του Γιακούμπι που απέκρουσε ο Δημαράκης, ενώ στο 30΄  ζήτησε πέναλτι σε  πέσιμο του Καιμακούδη , με τον Αθηναίο ρέφερι κ. Μπακογιάννη να δείχνει την κίτρινη κάρτα για θέατρο στον  Καιμακούδη.
 Λίγο πρίν το γκολ του Ιωνικού στο 45΄ υπάρχει ακόμη μιά περίπτωση πέναλτι σε σπρώξιμο του Καιμακούδη με τον Μπακογιάννη να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.
 Στη επανάληψη ο Ιωνικός κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα  του, όταν στο 56΄ ο Κυριακίδης εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Κρητικός πήρε την πρώτη κεφαλιά κι ο προωθημένος Δάρρας με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιούχτα.
Κι ενώ κανείς θα περίμενε το υπόλοιπο παιχνίδι να αποκτήσει τυπική διαδικασία, για τους Νικαιώτες, αντιθέτως με μιά υποτονική εικόνα έδωσαν το δικαίωμα στους παίχτες του Γιούχτα να πιστέψουν σε κάτι καλό.
 Στην πρώτη φάση που βγήκαν ουσιαστικά με αξιώσεις στο 74΄ ο Aνωγειανάκης εβγαλε στο κενό χώρο τον Ηλιόπουλο που δεν δυσκολεύθηκε να πλασάρει τον Ριγανά, γράφοντας το 2-1(οι του Ιωνικού φωνάζουν  εδώ για περίπτωση οφ- σάιντ), και στο  89΄ ίδια φάση  καρμπόν ο Μιχελάκης  έβγαλε στο κενό χώρο τον Ρόβα αυτή την φορά να βγαίνει στον κενό χώρο  και να κάνει το 2-2.
 Κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί, όμως στην τελευταία κυριολεκτικά φάση του αγώνα, ο Κυριακίδης με ένα γέμισα 40 μέτρων βρήκε τον προωθημένο Δάρρα που τσίμπησε την μπάλα από τον γκολκήπερ Δημαράκη, για να λυτρώσει τους Νικαιώτες που από την μιά πανηγύρισαν το  γκολ της νικης, όμως από την άλλη έφυγαν προβληματισμένοι από το γήπεδο και μουρμουρίζοντας.
Από τον Ιωνικό εκτός του Δάρρα πάλεψαν και οι  Κουσουρής, Κρητικός, από τον Γιούχτα που μάλλον δεν το πίστεψε, άρεσαν οι Μιχελάκης, Μυλωνάς, Κορτσινίδης
 ΙΩΝΙΚΟΣ: Ριγανάς, Κουσουρής, Αλεξανδρόπουλος,  Δάρρας, Κρητικός, Σιμιτζής,  Ντηνιωτάκης ( 70 ΄Μιχελακάκος),  Κυριακίδης, Καιμακούδης ( 77΄ Σκαφτούρος), Μιχελής, Γιακούμπι( 85΄ λ/.τρ Κατσίκιας)
 ΓΙΟΥΧΤΑΣ:Δημαράκης,  Κασσωτάκης, Παχάκης, Ιερωνυμάκης ( λ.τρ 22΄ Ηλιόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Καλαιτζίδης, Μυλωνάς, Κορτσινίδης, Στασινόπουλος( 60΄ Ανωγειανάκης),Ρόβας, Μιχελακάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου