Πορεία πρωταθλητισμού ο Βύζας-κατάρρευση για Αστέρα Μαγούλας - Μανδραικό

Πορεία πρωταθλητισμού κάνει εδώ και περίπου 3 μήνες ο ιστορικός Βύζας Μεγάρων, ο οποίος μετά  το επιβλητικό 3-0 στην Μαγούλα επί του Αστέρα δείχνει ότι και του χρόνου θα βρίσκεται στην Γ΄ Εθνική.
Αντίθετα Αστέρας Μαγούλας- Μανδραικός πλέον έχουν τυπική παρουσία στην Γ΄ Εθνική και του χρόνου- εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκονται στη  Α΄ Δυτικής Αττικής.

 Οι λόγοι που οδηγούν τις δύο μέχρι πρότεινος ισχυρές ομάδες στα τοπικά δεν  είναι άλλος φυσικά από τα σοβαρά διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, και που αποδεικνύουν για να προχωρήσει ένας σύλλογος πρέπει πρώτα- πρώτα να έχει ισχυρή διοίκηση, όλα τα άλλα έπονται, και προπονητές, και ρόστερ.
 AΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ - ΒΥΖΑΣ 0-3
Σκληρό, δυνατό με πάθος και ένταση το α΄ μέρος, μάλιστα οι δύο ομάδες από το 40΄αγωνίσθηκαν με 10 παίχτες λόγω των αποβολών των Βασιλάκου- Μαζιώτη που συνεπλάκησαν, από τον Αθηναίο διαιτητή Γαβρίλη.
 Στην επανάληψη όμως ο Βύζας επικράτησε κατά κράτος φθάνοντας στο επιβλητικό 3-0, που ουσιαστικά καταδικάζει την ομάδα της Μαγούλας σε υποβιβασμό.
Στο 62′ ο Βλάχος με σούτ άνοιξε το σκόρ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο ο Παπαδόπουλος, που είχε μπει αλλαγή στο β ημίχρονο με εξαιρετική ατομική προσπάθεια, έγραψε το 0-2. Το 0-3 έγραψε ο Κολιόπουλος στο 81΄, με ατομική προσπάθεια.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Αρχοντάκης, Καρίκκι, Τσγγάρης, Βασιλείου, Οικονομόπουλος (65΄ Δημόπουλος), Βελιανίτης, Μπέχλης, Μαζιώτης, Μαυρουδής, Καλογερής (65΄ Μιχαήλος), Επιτροπάκης (46΄ Μαΐτζι). 
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ : Τερεκανίδης, Χουστουλάκης, Κολιόπουλος, Μιχαλόπουλος, Βασιλάκος, Σιδέρης, Ανδριανόπουλος (84΄ Βαρελάς), Αλεβίζος, Μητρόπουλος (46΄ Παπαδόπουλος), Στρατάκης, Βλάχος (73΄ Κορομηλάς).  
 ΑΝ. ΤΣΑΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου