Μαγιάτης αντί Παπακαλοδούκα στον Περαμαικό

 Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας πρόεκυψε στον Περαμαϊκο. Ο Γιώργος Παπακαλοδουκας έλυσε το βράδυ της Τρίτης κοινή συναινέσει την συνεργασία του με τους «πράσινους», οι όποιοι με ανακοίνωση τους αναφέρουν τα εξής: «Ευχόμαστε στον Γιώργο Παπακαλοδουκα τα καλύτερα τόσο σαν προπονητή, όσο και σαν άνθρωπο. Είναι πάνω
από όλα φίλος του Περαμαϊκού και έτσι θα παραμείνει πάντα. Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην ομάδα μας.»  Οι διοικούντες τον σύλλογο πάντως, κινήθηκαν άμεσα και το πρωί της Τετάρτης συμφωνήσαν με έναν παλιό γνώριμο, ο οποίος έπιασε ήδη δουλειά. Ο λόγος για τον Αργύρη Μαγιάτη, ο οποίος έχει περάσει άλλες τρεις φόρες από τον «πράσινο» πάγκο, ( περίοδοι 2007-08, 2008-09 και 2011-12), γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στον σύλλογο και η διοίκηση  στην ανακοίνωση της αναφέρει: «Καλωσορίζουμε στην  ομάδα μας τον φίλο Αργύρη Μαγιάτη. Τον περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη, ξέρουμε τις ικανότητες του και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα πετυχει στο έργο του.»
*Το Δ/Σ του Α.Π.Ο. Περαμαικός ευχαριστεί θερμά τον επιχειρηματία Πέτρο Παυλίδη για την οικονομική του βοήθεια προς την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου