Το ματς της χρονιάς έγινε στου Ρέντη!!

Η Α.Ε. Μ.Αετού /Ολυμπιάδας από 0-1 στο 90΄ , 3-1 στο 94΄ τη Νίκη Ρέντη!!
Ένα από τα απίστευτα παιχνίδια στον χώρο του ποδοσφαίρου έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Ρέντη,όπου η  Α.Ε. Μ.Αετού/ Ολυμπιάδας αν κι έχανε στο 90΄ με 0-1, κατάφερε να πάρει  εντυπωσιακή νίκη με 3-1 σε ένα παιχνίδι που κυριολεκτικά έσπασαν καρδιές αποζημιώνοντας τους περίπου 200 φιλάθλους που  βρέθηκαν στο γήπεδο.
 Οι Αμφιαλιώτες έπαιξαν σαν την γάτα με το ποντίκι την Νίκη Ρέντη, η οποία είχε φύλακα άγγελο τον νεαρό γκολκήπερ Ξυραφόπουλο που έπιασε τα άπιαστα.
 Μάλιστα στο 70΄ σε ολιγωρία της  άμυνας της Α.Ε. Μ. Αετού/Ολυμπιάδας, ο Οσμανάι από κοντά πέτυχε το 1-0. 
 Λίγο αργότερα αποβλήθηκε ο Μητακίδης της Νίκης Ρέντη με δεύτερη κίτρινη, το παιχνίδι συνεχίσθηκε στο μισό γήπεδο, και από την στιγμή που ο Λόης στο 80΄ έχασε γκολ από  αυτά που λέμε δεν χάνονται, τίποτε δεν φαινόταν ότι μπορεί να αλλάξει.
Όμως στο 90΄ ο Ερρίκος με περίτεχνη ενέργεια και άπιαστο  σούτ ισοφάρισε σε 1-1, κι αμέσως μετά, ο Νταλάκος  εκμεταλεύθηκε σύγχυση στα καρε της Νίκης και με κεφαλιά σημείωσε το απίστευτο 1-2.
 Οι της Νίκης μη μπορώντας να καταλάβουν τι είχε συμβεί  βγήκαν μπροστά για την ισοφάριση,όμως στην αντεπίθεση ο Διάκος έβγαλε ωραία πάσα στον Ερρίκο που δεν δυσκολεύθηκε να κάνει το 1-3
 Σχετικά καλή η διαιτησία  Ορφανού (Σγαντζός και Κουβέλης).
 Από τους νικητές ξεχώρισαν οι , Διάκκος, Νταλάκος, Ερρίκος Δακουτρός,από την  Νίκη Ρέντη εκτός του γκολκήπερ Ξυραφόπουλου άρεσαν οι Οσμανάι, Τσιρογιάννης
ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ : Ξυραφόπουλος, Τσελίκας, Χατζηγερωργίου, Τσιρογιάννης Β., Παυλόπουλος(88΄Τόνης), Μητακίδης, Οσμανάι, Τσιρογιάννης Α., Φέρκο(73΄Δημητρόπουλος), Δασκαλάκης, Μακρής(72΄Ντινόπουλος)
Α.Ε.Μ. ΑΕΤΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Γεωργόπουλος, Δακουτρός, Μπένα, Σαμλίδης(73΄Κούσης), Βιδάλης, Μαντούβαλος(61΄Μελαμπιανάκης), Σεβάι, Νταλάκος, Λόης, Πέρρος(67΄Ερρίκος), Διάκος
 Φ.ΠΕΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου