Ο Ατρόμητος 2-1 την Κηφισιά

 Επέστρεψε στις νίκες ο Ατρόμητος Πειραιά κερδίζοντας  δίκαια με 2-1 την Κηφισιά
Οι Πειραιώτες έχοντας στον πάγκο τους τον υπηρεσιακό τεχνικό Άγγελο Νικολόπουλο,  ήταν εμφανώς ανώτεροι καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και καθάρισαν το παιχνίδι μέσα σε ενα εκρηκτικό πρώτο 15λεπτο όταν και προηγήθηκαν με 2-0. Μόλις στο 5' ο Παναγιωτόπουλος κέρδισε καθαρό
πέναλτι, όταν ανατράπηκε από τον γκολκήπερ της Κηφισιάς τον Γουμάγια, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος  εύστοχα ανοίγοντας το σκορ , ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Τερζής με κοντινό σούτ σημείωσε το 2-0.
Η Κηφισιά, που ήταν κακή στο πρώτο 45λεπτο, στο δεύτερο μέρος ανέβηκε, με τον Ατρόμητο να επιλέγει να προστατεύσει το υπέρ του 2-0.
Έτσι η Κηφισιά μείωσε  στο 49΄ με κεφαλιά του Μπαντούνα, ενώ στο 62΄  άγγιξε την ισοφάριση, όμως η προσπάθεια του Ματσούκα βρήκε την δοκό του Καρνέζη.
 Ο Ατρόμητος στην πιό καλή του στιγμή στην επανάληψη είχε δοκάρι στο 79΄ σε σούτ του Σάμιου.
 Από τον Ατρόμητο ξεχώρισαν οι Σουλελές, Γεωργιάδης, Τερζής, Σάμιος, ενώ από την  Κηφισιά κάτι προσπάθησαν στην επανάληψη οι Καραμπάς, Ανδρίκος.
 Αρκετά καλή η διαιτησία του Λάμπρου( Ευβοίας)
  AΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καρνέσης,Μαντζώρος, Γιαννουλάκης, Τούρλος, Τερζής, Στρατής, Γεωργιάδης(88΄ Κολιός), Σάμιος,Αργυρίου( 80΄ Μπουλούλης) Παναγιωτόπουλος(65΄ Κατσαβριάς), Σουλελές)
 ΚΗΦΙΣΙΑ: Γουμάγιας, Στασινός,Καραμπάς, Έσλερ, Κολωτούρος( 46΄ Μπαντούνας), Ανδρίκος, Ματσούκας( 64΄ Γιόνδης), Δρυμούσης ( 65΄ Παπάζογλου), Βέρμπης, Γκουτσούλας, Παληαρούτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου