Στην Άμφισσα .. ο Τελικός - φωνάζει ο Εθνικός

Άλλαξε  το γήπεδο διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής  ανάμεσα σε Α.Ο.Τρικάλων – Εθνικό Πειραιά) η Ε.Π.Ο. έπειτα από τις αντιδράσεις του ενός εκ των δύο φιναλίστ του Α.Ο.Τρικάλων.
 Αρχικά η Επιτροπή Κυπέλλου είχε ορίσει την διεξαγωγή του Τελικού στο Δημ. Γήπεδο  Ψαχνών, ωστόσο  με νεότερη απόφαση της ο Τελικός θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο της Άμφισσας το ερχόμενο Σαββάτο 21 Μαρτίου και ώρα 16.00.
 Φυσικά λόγω της διεξαγωγής του Τελικού, δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΟ Κρουσσώνα – Εθνικός Πειραιά (4ος όμιλος - 22η αγωνιστική)
Ο  Α.Ο. Τρικάλων δεν  έχει αγωνιστικές  υποχρεώσεις στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής(2ος όμιλος), αφού κανονικά θα έπαιζε με τον Πυρσό Γρεβενών ο οποίος όμως έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα.
 Φυσικά η εξέλιξη αυτή έφερε τώρα θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά του Εθνικού η διοίκηση του οποίου τοποθετήθηκε με την εξήςε ανακοίνωση:
''Θεωρούμε την απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει το γήπεδο της Αμφισσας, σαν έδρα του τελικού της Γ' Εθνικής, ως απόλυτη υποβάθμιση των προσπαθειών μας για διεξαγωγή ενός αγώνα αντάξιο του θεσμού. Πραγματικά αναρωτιόμαστε υπό ποιές (ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ;) πιέσεις πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου