Καλύτερος ο Ιωνικός 0-0 με τον Κισσαμικό



  Πολύ καλή εμφάνιση για τον Ιωνικό που ωστόσο δεν συνοδεύθηκε με νίκη  απέναντι στον βέβαιο πρωταθλητή Κισσαμικό που έπαιξε για το Χ και τελικά πήρε το 0-0.
 Ο Ιωνικός ορθολογικά στημένος στον αγωνιστικό  χώρο, ήταν  κατά διαστήματα  πολύ καλός,  είχε πατήματα, είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ κινδύνευσε ελάχιστα.

Ο Ιωνικός ήξερε τι ήθελε  μέσα στο γήπεδο,κάτι που σίγουρα ικανοποίησε το κόσμο που είδε το παιχνίδι.
Μόλις στο 2΄ ο Γιακούμπι μέσα στην περιοχή με ένα γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα μόλις άουτ ενώ στο 6΄ ωραία εκτέλεση φάουλ του  Τσακίρη έδιωξε σε κόρνερ ο γκολκήπερ της Χανιώτικης ομάδας ο Λαζαρίδης.
Στο 60΄ ο Μιχελής έβγαλε την σέντρα , αλλά ο Λοιζίδης  προσπάθησε να βρεθεί στην πορεία της μπάλας χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στην μοναδική αξιόλογη του φάση ο Κισσαμικός είχε ένα ωραίο σούτ του Μπερνιδάκη στο 60΄ που έφυγε μόλις άουτ.
 Ο Κισσαμικός στο 76΄ έμεινε με 10 παίχτες λόγω της αποβολής με  του Λώττα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
 Στο 87΄ καταπληκτικό σούτ του Λοιζίδη έξω από την περιοχή, απέκρουσε με υπερένταση ο Λαζαρίδης, για να βρεί η μπάλα την δοκό, και στην συνέχεια να καταλήξει κόρνερ, ενώ στο 89΄ο Κυριακίδης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια δεξιά, ο Καιμακούδης ίσια  ίσα που βρήκε την μπάλα για να χτυπήσει στην οριζόντια δοκό και να φύγει αουτ
Από τον Ιωνιικό -του οποίου η εμφάνιση ίσως να ήταν η καλύτερη εντός έδρας- σε σχέση με αυτές που βλέπαμε- εξαιρετικός ο Γιακούμπι, αλλά και οι Καιμακούδης, Μιχελής, Παντελίδης, Κυριακίδης.
 Από τον πολυδιαφημισμένο Κισσαμικό- που όμως δεν έπεισε -ξεχώρισαν ο γκολκήπερ Λαζαρίδης, ο Τζανής, Σεληνιωτάκης κι ο Μπερνιδάκης.

 Σχετικά καλή η διαιτησία του Φώτη( Ευβοίας)
 ΙΩΝΙΚΟΣ : Αδαμόπουλος, Κατσικιάς, Τσακίρης (68 ΄Κουσουρής),  Δάρας( λ.τρ Αθανασόπουλος λ.τρ. 83΄ Σιμιτζής) , Κυριακίδης, Κρητικός, Γιακούμπι, Λοιζίδης, Καιμακούδης, Μιχελής, Παντελίδης
 ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Σμίλτος, Δάρλας,  Τζανής, Φραγκουλάκης, Σεληνιωτάκης, Τσερκέζος, Πασιαλήγς ( 66΄ Τσικουδάκης), Κανελόπουλος ( 80΄  Ντεντάκης), Λώττας, Μπερνιδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου