Η κλήρωση των αγώνων μπαράζ


 Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11.00 στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση των αγώνων των πρωταθλητριών ομάδων των Ε.Π.Σ. της χώρας για την άνοδο 14 ομάδων στην Γ΄ Εθνική.
 Τις δύο Πειραικές  πρωταθλήτριες ομάδες   εκπροσώπησαν οι κ.κ. Θάνος, Τρύφωνος ( Ά.Ε.Ικάρου Καλλιθέας),  Χατζηαντωνίου (Α.Π.Ο.Κερατσίνι).

 Το παρόν έδωσε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Πειραιά κ. Γιώργος Ανατολάκης, ο διευθυντής της  Παν. Νταλάκος.
 Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Πειραιά κ. Ανατολάκης απευθυνόμενος στην Επιτροπή  αναφέρθηκε και πάλι στο δίκαιο αίτημα των σωματείων του Πειραιά και της Αθήνας σε ότι αφορά  τον καταρτισμό των ομίλων ζητώντας την απονομή δικαιοσύνης και την κλήρωση των 14 ομίλων ανα γεωργαφικά κριτήρια.
 Ο κ. Ανατολάκης ζήτησε  την κατανόηση των μελών της Επιτροπής - και από τον ίδιο τον πρόεδρο της κ. Μιχάλη Τζανόπουλο ώστε να ξεκινήσει από αύριο  κιόλας ένας επικοδομητικός διάλογος για να  αποκατασταθεί αυτή η αδικία - ζητώνας μάλιστα την κατανόηση και από τις ενώσεις που παραβρέθηκαν στην κλήρωση.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τζανόπουλος επειβεβαίωσε ότι πράγματι η Ε.Π.Σ.Αθήνας και η Ε.Π.Σ.Πειραιά, έχουν κάνει κατ΄ επανάληψη γνωστά τα αίτημα τους, ωστόσο το Δ.Σ. της ΕΠΟ είναι αυτό που αποφασίζει τον καταρτισμό - χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει.
 Από εκεί και πέρα ακολούθησε η κλήρωση των αγώνων που στον 9ο όμιλο  αφορά τις ομάδες της Αθήνας - Πειραιά και που έχουν ως εξής:

9ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
1η Αγωνιστική (10/5 -Κυριακή)
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ΑΙΓΑΛΕΩ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ

2η Αγωνιστική (13/5 - Τετάρτη)
ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΑΙΓΑΛΕΩ

3η Αγωνιστική (17/5- Κυριακή)
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΑΙΓΑΛΕΩ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

4η Αγωνιστική (20/5 - Τετάρτη)
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ- ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΙΓΑΛΕΩ

5η Αγωνιστική (24/5- Κυριακή)
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΑΙΓΑΛΕΩ – ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

6η Αγωνιστική (31/5- Τετάρτη)
ΑΙΓΑΛΕΩ – ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ- ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου