Ο Ίκαρος ευχαριστεί Ε.Π.Σ.Π. & Σπάθα

Με την ευκαιρία της λήξης του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της ΕΠΣΠ,που έφερε τον Ίκαρο στη μεγαλύτερη ως τώρα στιγμή της ιστορίας του,καθώς τερμάτισε πρώτη και αήττητη,η διοίκηση της ομάδας και προσωπικά ο Στέφανος Φαναρίτης θέλουν να κάνουν μια αναφορά και να ευχαριστήσουν θερμότατα κάποιους ανθρώπους,που αποδεδειγμένα βοήθησαν την ομάδα να φτάσει στην τεράστια αυτή επιτυχία.

Πιό συγκεκριμένα,ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον γραμματέα της ΕΠΣΠ κύριο Γιάννη Σπάθα.

Ο άνθρωπος αυτός,είναι ο βασικότερος συντελεστής της άψογης διοργάνωσης των πρωταθλημάτων της Ενωσης, η οποία επί των ημερών της σημερινής διοίκησης έχει γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις ενώσεις. 
Ο κύριος Γιάννης Σπάθας βρίσκεται πάντα δίπλα στα σωματεία του Πειραιά,και με τις υπερπολύτιμες γνώσεις του,την τεράστια προσωπικότητα του και την απεριόριστη, ανιδιοτελή και αδιαμφισβήτητη αγάπη του για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο,κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να επιλύσει κάθε πρόβλημα και να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία που προκύπτει.Εμείς στον Ίκαρο,το βιώσαμε απόλυτα φέτος!Κύριε Σπάθα,το ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ είναι πολύ λίγο για όσα κάνατε για μας....
Φυσικά,δεν ξεχνάμε και τους υπόλοιπους ανθρώπους της Ενωσης για την υπέρ πολύτιμη βοήθεια τους.Ευχαριστούμε λοιπόν τον πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλημάτων κύριο Κώστα Χολέβα τον οποίο και συγχαίρουμε για την άψογη διοργάνωση των πρωταθληματων της ένωσης.Τον υπεύθυνο υποδομών και μικτών ομάδων κύριο Γιώργο Κουνιά,που με την συχνή παρουσία του στους αγώνες μας ηταν πολύτιμο στήριγμα για μας.Τον γενικό διευθυντή της Ενωσης κύριο Παναγιώτη Νταλάκο,και τον προεδρο της οικονομικής επιτροπής κύριο Γιάννη Σταματάτο.
Οι κύριοι Σπάθας,Κούνιας και Νταλάκος βρέθηκαν χτες στη γιορτή μας και έζησαν μαζί μας την μεγαλύτερη (μέχρι την επόμενη)στιγμή της ιστορίας μας.
Κύριοι, και παλι ευχαριστούμε,και σας υποσχόμαστε πως στα μπαράζ θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις,για να κάνουμε περήφανους εσάς,την Ενωση,αλλά και όλο τον ποδοσφαιρικό Πειραιά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου