Το Αιγάλεω πέρασε από το Σχιστό

Ο Κερατσινιώτης Κώστας Μπουγατσιάς κάρφωσε τους ροσονέρι
Το Αιγάλεω πέρασε από το Σχιστό  κερδίζοντας με 1-0 το Κερατσίνι, μπροστά σε 1000 φιλάθλους των δύο ομάδων.
 Έγινε μέτριο ποιοτικά παιχνίδι- σκληρό, δυνατό στον χώρο του κέντρου κυρίως που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
 Το Αιγάλεω μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, ενώ το Κερατσίνι που δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή μέρα  ισορόπησε μετά το 25΄ .

 Στο 5΄ ο Τουρνάς  δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χατζάκη που απέκρουσε κόρνεr ενώ στο 11΄ φάουλ του Παπουτσή απέκρουσε με τις γροθιές ο Μπαλαφούτης.
 Φοβερή απόκρουση του Μπαλαφούτη στο 32΄ σε σούτ του Σταύρου, ενώ στο 35΄ πάλι ο Μπαλαφούτης  επενέβη πρό του Βουτυρά.
 Στην επανάληψη το Κερατσίνι πήρε μέτρα, πίεσε, στο 56΄ σούτ του Κουρκούτη από πλάγια θέση απέκρουσε ο Χατζάκης, όπως και  πάλι σούτ του Κουρκούτη στο 65΄ που απέκρουσε ο γκολκήπερ του Αιγάλεω.
Κι ενώ το Αιγάλεω δεν φαινόταν ικανό να απειλήσει στο διάστημα αυτό, στο 74΄ ο Μπουγατσιάς εκμεταλεύθηκε ολiγωρία στην άμυνα του Κερατσινίου , ξέφυγε στην αντεπίθεση για να πλασάρει τον Μπαλαφούτη και να γράψει το 0-1 μέσα σε αποθέωση από τους 300 φανατικούς φίλους του Σιτι.
 Προσπάθησε στα τελευταία λεπτά το Κερατσίνι με αλλεπάλληλα κόρνερ, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει την μεγάλη φάση.
 Το σφύριγμα της λήξης του Σοσσώνη βρήκε το Αιγάλεω να σπάει ένα απίστευτο αήττητο σερί του Κερατσινίου, και με την νίκη του να αναθερμαίνει τις ελπίδες διεκδίκησης  της ανόδου, όμως κακά τα ψέματα, πλέον το πρώτο λόγο τον έχει το Ηράκλειο.
 Από το Αιγάλεω, ξεχώρισαν οι Παπαθανασίου, Σταύρου, Παπουτσής, Στριμένος κι ο γκολκήπερ Χατζάκης, ενώ μόνο και μόνο για το χρυσό γκολ θεωρείται στους διακριθέντες  και ο Κερατσινιώτης Κώστας Μπουγατσι΄πας.
 Από το Κερατσίνι που στην κρίσιμη στιγμή των μπαράζ υστέρησε, φάνηκαν οι  Γκιάτης, Κουρκούτης, Μαριόλης
Δεν έπεισε ο διαιτητής  Σοσώνης, υποτονικός, καθόλη την διάρκεια, οι του Κερατσινίου φωνάζουν, για κάποιες φάσεις που δεν σφυρίχθηκαν υπέρ τους, ενώ θεωρούν οτι δεν κράτησε τις καθυστερήσεις που έπρεπε να κρατήσει.
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπαλαφούτης, Μιχαηλίδης( 80΄ Πουλάκης), Κουντού, Αγγελάκης, Βατής, Μαριόλης, Μάλης( 63΄Βαρουξής), Γκιάτης, Λαμπρινάτος( 68 ΄Διονυσόπουλος), Τουρνάς,Κουρκούτης
ΑΙΓΑΛΕΩ: Χατζάκης,Παπουτσής,Ταμπάκης,Στριμένος, Τζωρτζάτος( λ.τρ 77΄ Ναυπλιώτης), Παπαθανασίου, Μπιταξής, Σταύρου, Λαμπρογιώργος, Μπουγάτσιας, Βουτυράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου