Η Πειθαρχική Επιτροπή θα κρίνει την τύχη του Εθνικού - Ιωνικού

 Ασάφειες στο Φ.Α. από τον ρέφερι Κορδολαίμη
Στα δικαστήρια της ΕΠΟ ( Πειθαρχική Επιτροπή)θα συνεχισθεί πλέον ο αγώνας Εθνικού - Ιωνικού που διακόπηκε στο 71΄ από τον διαιτητή Κορδολαίμη( Ανατ. Αττικής), κι ενώ το σκορ ήταν  στο 1-1.
 Ο πρώην  Πειραιώτης διαιτητής ωστόσο συμπλήρωσε  ένα  Φ.Α.  στο οποίο έχει αρκετές ασάφειες, και το οποίο πολύ δύσκολα θα σταθεί ικανό  για τον μηδενισμό
κάποιας εκ των δύο ομάδων, με την  γηπεδούχο πάντα να είναι αυτή που διατρέχει τον περισσότερο κίνδυνο
 Ο κ. Κορδολαίμης στο σημείο αυτό αναφέρει ότι διέκοψε τον αγώνα, όταν  αντικείμενο κυλινδρικού σχήματος πετάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο , εξεράγη κι έκανε εκκωφαντικό θόρυβο, και θα μπορούσε να επιφέρει τραυματισμό να βρισκόταν κάποιος εκεί,ενώ δεν διέκρινα από ποιό σημείο πετάχθηκε.
  Το παιχνίδι μπορεί να να μην είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον ωστόσο ένα παιχνίδι Εθνικού - Ιωνικού είναι πάντα " ντέρμπι"
 Το παιχνίδι άναψε ότι  εξαιτίας ενός τραυματισμού   του Κατσικιά στον χώρο του κέντρου, με την μπάλα να μην βγαίνει έξω για τις πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια να γίνεται το έλα να δείς.
 Ακολούθησε σύρραξη εντός  του γηπέδου, και στην συνέχεια έπεσε η κροτίδα  που ανάγκασε τον διαιτητή να ζητήσει από τους βοηθούς του να αποσυρθούν στα αποδυτήρια!
 Διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεις στην συνέχεια στα αποδυτήρια με τον ρέφερι να μένει  αμετάπειστος και να αποφασίζει την διακοπή του αγώνα, έχοντας περάσει πάνω από 40 λεπτά.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η αστυνομία ζήτησε από τον διαιτητή να εκκενώσει το γήπεδο, ωστόσο ο κ. Κορδολαίμης δεν το δέχτηκε και διέκοψε οριστικά το ματς!
 Αν οι εκθέσεις της αστυνομίας και του παρατηρητή αγώνα είναι στο ίδιο κλίμα με το Φ.Α που συμπλήρωσε ο Κορδολαίμης τότε το πιθανότερο είναι να τιμωρηθεί ο διαιτητής και το ματς να συνεχισθεί από το ματς διακοπής του.

 Τι προβλέπει ο ΚΑΠ
 Στη περίπτωση που για στην διακοπή κριθεί υπαίτια μιά εκ των δύο ομάδων βάση του ΚΑΠ ,τότε εκτός του ότι θα χάσει το παιχνίδια στα χαρτιά, θα τιμωρηθεί επιπλέον με -3 βαθμούς από την φετινή βαθμολογία και με -2 από την βαθμολογία της επόμενης σεζόν, και  φυσικά το τσουχτερό χρηματικό πρόστιμο.
 Βεβαίως ακόμη και σε περίπτωση που  υπήρχε επιβολή τέτοιας ποινής δεν άλλαζε κάτι στον βαθμολογικό πίνακα, αφού ο Ιωνικός είναι πολύ ψηλά βαθμολογικά, ενώ κι ο Εθνικός, σώζεται..

Το παιχνίδι μέχρι το 71΄ 
 Ο Εθνικός μπήκε  φουριόζος στο ματς και στο 5΄ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Σούφλα, ενώ ο Ιωνικός στο 10΄ είχε κλασική ευκαιρία με τομ Καιμακούδη που έστειλε την μπάλα άουτ.
 Νέα ευκαιρία για τον Ιωνικού σε εκτέλεση φάουλ του Κατσικιά που απέκρουσε  με υπερένταση ο Βουτσινάς, για να φθάσουμε στο 31΄ όταν ο Μάναλης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Εθνικό.
Ο Ιωνικός ισοφάρισε  στο 52΄ με σούτ του προωθημένου Δάρρας, ενώ  στην  σύρραξη του 71΄ο διαιτητής πρόλαβε να αποβάλλει τους Παντελίδη Λεωνιδόπουλο

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς,Χαλκιάς,Παυλάκης,Μπένα,Κουκούλης, Γούλας,Λεωνιδόπουλος,Σούφλας,Λύγκος ,Δωροβίνης(61΄ Σταφσουλάι) ,Μάναλης

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αδαμόπουλος,Κατσικιάς,Παντελίδης,Δάρρας,Ντινιωτάκης,Κρητικός, Γιακούμπι,Μιχαλάκακος,Καιμακαμούδης,Ντούλιας ,Κουσούρης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου