"Έφυγε" ο Τάκης Μιχαλέτος

«Έφυγε» ο Τάκης Μιχαλέτος, τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος.
 Ο Τάκης, επί σειρά ετών  στέλεχος της Χαλκηδώνας, όταν αυτή μεγαλούργησε στον Πειραιά αλλά και στα επαγγελματικά πρωταθλήματα  ενώ ήταν στενός συνεργάτης της οικογένειας Σπανού.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Ατρόμητος  αναφέρει τα εξής:
Ήταν ένας καλός άνθρωπος μα αληθινά καλός άνθρωπος. Καμιά φορά ξέρετε όταν μια ψυχή φεύγει και ετοιμάζεται να ταξιδέψει εκεί ψηλά οι «ευχάριστες» λέξεις βγαίνουν αβίαστα.
Για τον Παναγιώτη (Τάκη) Μιχαλέτο όμως που χάσαμε σήμερα η πραγματικότητα ήταν (δυστυχώς ήταν και όχι είναι) ότι η αγάπη του για τον συνάνθρωπο, ο καλοκάγαθος χαρακτήρας του, η πραότητα και η ευγένεια τον είχαν κατατάξει πολύ ψηλά στην «οικογένεια» της ομάδας μας. Ήταν πάνω απ’ όλα ένας δικός μας άνθρωπος!
Η ΠΑΕ Ατρόμητος με βαθιά οδύνη και θλίψη εκφράζει τα πιο θερμά της συλληπητήρια για τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας Τάκη Μιχαλέτου σε ηλικία 53 ετών και εύχεται κουράγιο και δύναμη στα παιδιά του, στη γυναίκα του και στα αγαπημένα του πρόσωπα.
Ο Τάκης Μιχαλέτος με περίσσια δύναμη ψυχής, πραγματικά ατρόμητος πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή με την επάρατο νόσο. Παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσους αφήνει πίσω του.
Ήταν στην ομάδα μας από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε ξανά στα μεγάλα σαλόνια. Το 2005  Ένας ακούραστος εργάτης. Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος αλλά και Υπεύθυνος του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου, πανταχού παρών.
Μέχρι την ύστατη στιγμή πάνω στο κρεβάτι που πραγματικά υπέφερε, έδινε κουράγιο στους άλλους αντί εκείνοι να του δίνουν. Ο αγαπημένος μας Τάκης ρωτούσε, ενημερωνόταν, αγωνιούσε για τον Ατρόμητο. Το μεράκι του και όλη η αγάπη του βεβαίως ήταν στο δημιούργημα του, τις Ακαδημίες της ΠΑΕ που φρόντιζε και διεύθυνε με μοναδική ικανότητα. Μπορεί βιολογικά να έχει δύο παιδιά όμως τα «παιδιά» του όλα αυτά τα χρόνια πρέπει να είναι δεκάδες. Γιατί κάθε νέο ποδοσφαιριστή ο Τάκης το είχε σαν παιδί του.
Το ύστατο αντίο στον πολυαγαπημένο Τάκη Μιχαλέτο θα γίνει σήμερα στο νεκροταφείο της Καλλιθέας (17.00).
Η οικογένεια του επιθυμεί αντί στεφάνου να δοθούν τα χρήματα στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου